The particular Layers: Peaceful Rustic Escape with Rock Walls Mixes into the Scenery


There arrives a point within everyone’s existence when the hurry of metropolitan life begins to wear a person down and everything those mls over the years begin to take a cost on both the body and brain. Designed like a second house for an aged couple that will lives in Seoul , The particular Layers provides a secluded plus comfortable escape that mixes a traditional exterior along with polished, contemporary interior. A good OBBA development, this fantastic home is placed at the feet of a hill range plus overlooks a sizable water tank that is simply a stone’s dispose of. With a fresh fruit and veggie garden on a single side and also a curated scenery on the some other, this is a house that is about reconnecting along with nature!



Organic stone coupled with glass home windows creates a distinct facade









The entire home is separated into 4 different split units along with each level having a width and completing texture from the own. Because the home had been crafted to fulfill the needs of the elderly few, all the devices are at exactly the same level plus transition among one area to the next is usually seamless. On one finish of the house is situated the bedroom using the other finish containing the particular social area. It is the cooking area and eating unit together with a relaxing residing area that will occupy the 2 central products.

Striking ideal balance in between gorgeous sights and complete personal privacy, smartly positioned windows together with sliding cup doors open the house for the captivating organic scenery outdoors. Tranquil, stylish and modest, this is certainly a wonderful rustic escape! [Photography: Kyungsub Shin]

ASSOCIATED: 30 Beautiful and Motivated Bathrooms along with Stone Wall space



Watch of the entry and the panorama from the Levels


In different ways layered rock walls from the structure of the house


Intelligently placed home windows bring in lighting while preserving privacy


Mountains plus waterbody within the backdrop make a serene atmosphere


Slipping glass doorways, stone plus wood get together at the Levels


Dining area with a watch of the hill and tank


Big kitchen within white using a trio associated with pendants over the isle

This single-story building is certainly structured because 4 people, extending within the north-south path and flat layered within the east-west path. Although it can be considered a clogged façade in the road, simply by entering home, one runs into a wide inside view using a long hallway that permeates through the 4 layered areas stretching in order to the east-west direction.

ASSOCIATED: 30 Innovative Kitchens along with Stone Wall space



House workspace on the open up living region


A lot more urbane indoor with a curated use of tough stone coatings


Rock walls plus wooden ground usher within ample textural contrast


Layered yellow-colored stone complete for contemporary home within South Korea


Rock walls permit the home in order to blend to the landscape


Second house for older couple within the mountains


Sectional look at of The Levels in Southern Korea

You’;re reading through The Levels: Serene Traditional Retreat along with Stone Wall space Blends in to the Landscape, initially posted upon Decoist. In case you enjoyed this awesome article, be sure to stick to Decoist upon Twitter, Fb and Pinterest.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *