One particular and a Half Tale Family Home in Belgium Paints an image of Clashes


Finding exclusive spatial options helps in making a more comfortable residing environment regarding homeowners trying to efficiently mix form plus function. FIL House within Czarnów , Poland any such contemporary residence in which a one plus half tale structure continues to be arranged in to 2 devices perpendicular to each other in order to delineate public plus private areas. Draped within gray plus white, the outside is processed and big glass wall space and home windows create a organic connectivity with all the outdoors. Inside a minimal-modern decorating design is coupled with rough cement accent wall space and comfy wooden areas.



Contemporary one particular and fifty percent level contemporary home within Czarnów, Belgium









Created by Beczak & Beczak may be the taller, north section of the home that contains 3 bedrooms of the home while the 2nd structure on the street keeps the residing area, kitchen area, dining room along with other public areas. With a washing room plus guest area, the public side of the house stretches into the cement and wood decks outdoors. Each space here moves into the following effortlessly as the tall existence of the areas gives the indoor a benign, cheerful plus light-filled attractiveness.

A wall structure of eco-friendly around the home along with a rich green backyard put the last touches about this Polish loved ones residence that is both modern and cozy. [Photography: jankarol]

RELATED: Lively Family Home within Melbourne Provides the Outdoors Within



Slipping glass doorways for the family room


Wall structure of eco-friendly around the house furthermore adds personal privacy


Grey and stylish exterior of the house along with a lovely garden


Covered deck with outdoor seating flows into the spacious garden


Exposed concrete accent wall for the modern living room


Sectional couch in white for the double height living room

Form of the building is also strongly driven by the shape of the small plot of land it is built upon. The first noticeable aspect of the plot is its ununiformity. Its west end is widest, and so it was left as a garden, complementing the widest part of the house with a living room and a kitchen. The house narrows to the east as does the plot. The east end is filled to possible boundries by a garage.

RELATED: Northwest Family Retreat: Renovating a Large Family House



Fireplace in the corner next to the accent concrete wall


Simple and elegant deck connected to the living area indoors


Beautifully illuminated entryway of the FIL House


Floor plan of FIL House

You’;re reading One and a Half Story Family House in Poland Paints a Picture of Contrasts, originally posted on Decoist. If you enjoyed this post, be sure to follow Decoist on Twitter, Facebook and Pinterest.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *