Wood Holiday Home in the Center of a huge Area of Eco-friendly Fields


This home, located in a huge area of eco-friendly fields plus mountains that will sleep within the distance associated with Puerto Varas, a town and Chilean commune situated in the state of Llanquihue, was designed simply by Sebastián Bruna, member of the particular architectural company Pe + Br + Re designers. The design purpose was that the house should be a “magic box”, which usually provided occupants a daily lifestyle that they can enjoy just as much as if they had been traveling or even on holiday. The home had to provide a constant holiday feeling, based on the order from the owners.



Construction situated in the center of an area area

With a happy view toward 2 energetic volcanoes, Osorno and Calbuco (which engulfed in 2015), all areas are focused towards the eastern.



See of wood construction


Wood construction along with terraces on both finishes

A good elongated quantity is created that will gradually increases the levels from your floor, changing to the landscape, generating the semi-buried area with car port under the rooms. We move across the house through north in order to south, plus from general public use to a lot more private, creating a fluid technique different areas. At each points, the home ends with an elevated patio with sights over the environment. Given that the particular south associated with Chile has its own forests, which wood is really a material having a lot of existence and custom in the area, it had been selected to get prominent make use of by applying this to metal cladding, structure, plus furniture.



Terrace coupled to the interior via glass wall space


Furnished aspect terrace


Reliability of the polish wooden beams on top


Stairs bringing to the entry


Area of secret rooms thanks to barn mode doors


Family room with decanter or glass walls








Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *