Wood Holiday Home in the Center of a huge Area of Eco-friendly Fields


This home, located in a huge area of eco-friendly fields plus mountains that will sleep within the distance associated with Puerto Varas, a town and Chilean commune positioned in the state of Llanquihue, was designed simply by Sebastián Bruna, member of the particular architectural company Pe + Br + Re designers. The design purpose was that the house should be a “magic box”, which usually provided occupants a daily lifetime that they can enjoy just as much as if they had been traveling or even on holiday. The home had to provide a constant holiday feeling, based on the order from the owners.



Construction positioned in the center of an area area

With a happy view toward 2 energetic volcanoes, Osorno and Calbuco (which engulfed in 2015), all areas are focused towards the eastern.



See of wood construction


Wood construction along with terraces from both finishes

A good elongated quantity is created that will gradually boosts the levels through the floor, changing to the surfaces, generating the semi-buried room with car port under the rooms. We move across the house through north in order to south, plus from general public use to a lot more private, creating a fluid technique different areas. At each points, the home ends with an elevated patio with sights over the environment. Given that the particular south associated with Chile has its own forests, which wood is really a material having a lot of existence and custom in the area, it had been selected to get prominent make use of by applying this to metal cladding, structure, plus furniture.



Terrace coupled to the interior via glass wall space


Furnished aspect terrace


Details of the wooden beams on the top


Stairs resulting in the entry


Area of personal rooms along with barn design doors


Space with cup walls








Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *