Useful and Practical Space Constructed by MYCC Oficina sobre Arquitectura within Madrid


This home, located in Boadilla del Monte, a relaxed suburb within the outskirts from the city of This town, Spain, was created by MYCC Oficina sobre Arquitectura. The objective had been to create a useful and practical space using a constructive procedure that recognized the environment.

Along with straight plus simple ranges, this semi-prefabricated structure associated with wood sections was integrated an amazingly short 4 days.

Since it finds alone built on a sloped piece of surfaces, it was built along with 2 flooring, each wearing large cup windows, in a way that they can see of the magnificent sights from the Sierra sobre Madrid.

Major view of the home
The kitchen look at from the swimming pool area with the glass doorways
Roofed area of the swimming pool, with wooden floors plus yellow wall space
Watch of the backyard constructed over the roof of the kitchen area
Inner patio, along with wood flooring and eco-friendly walls


A LOT MORE INSPIRATION

The particular spacious residing room-dining space area, that is perfectly lighted by the gentle coming with the glass doorways located across the wall, provides large bookshelves of a specialized niche type and also a dividing walls behind which usually a small TELEVISION area is positioned.

Living room-dining room along with dividing wall structure towards the TELEVISION area

The ground flooring is where your kitchen and the interpersonal areas are usually, designed with the thought of social connection and by which it accesses directly to your garden area in which the pool can be.

The kitchen, using a minimalist design and built-in its whole in a whitened color palette, gets a substantial amount of sun light through the large cup doors plus walls.

See of the white-colored kitchen along with glass doorways

During the night, the swimming pool area can be perfectly lighted, and provides a website of re-union and pleasure for the entire loved ones.

Nocturnal look at of the kitchen area



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *