‘The Rock’ Home in Europe Hides At the rear of Maple Trees and shrubs


ATELIER GÉNÉRAL architecture finished the design associated with The Stone House , a smart residence situated in Shefford, Europe. Built within the slope associated with Quebec’; s i9000 Mount Shefford, the escape bridges a good aerial approach to one aspect and a good ascending, durable topography, filled by stones and maples, on the various other.

Entering the website from beneath, visitors get a black quantity that appears to emerge in the slope plus detach by itself from the around vegetation. The particular living places, located upper level, offer a romantic relationship towards the site plus connect to a sizable terrace.
The kitchen, completed in white-colored pine veneer, is presented by 2 parallel whitened blocks that will form a good indirect hyperlink with the adjacent dining room. This particular space starts onto the particular ascending incline and boulder located close by, integrated into the particular terrace.

Nested between the bathing room and the family room, a triangular-shaped veranda starts onto the leafy protect, a home perched within the hollow from the landscape. Such as the house in general, this is a sanctuary both moored and airborne.

Be sure to take a look at the house programs below for any better knowledge of the task. Information offered by ATELIER GÉNÉRAL architecture; picture taking courtesy of Adrien Williams.

The particular post ‘ The Rock’; House within Canada Covers Behind Walnut Trees made an appearance first upon Freshome. possuindo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *