The Luminous plus Spacious House in Lisbon, Portugal


This residence, located in Lisbon, Portugal plus dating from your 1930s, had been remodeled simply by Atelier Information Architecture Company in 2016. Its gorgeous terrace, embellished with our pleasure in mind, offers stunning sights over the town, as it advantages from the fact that the particular apartment takes up the top 2 stories from the building.

In a really subtle method, the exterior is definitely mixed with the inside, and we get into a living area where sun light fills the area and gives all of us an immediate feeling of wellbeing. Simple home furniture, with a minor retro contact that spreads throughout the space, rests on stunning wooden flooring.

B A Apartment 01 850x567 A Luminous and Spacious Apartment in Lisbon, Portugal
Terrace along with outdoor furnishings
B A Apartment 02 850x567 A Luminous and Spacious Apartment in Lisbon, Portugal
Family room view through the terrace
Interior from the living room along with wooden flooring
Comfy sofa within gray
View from the living room as well as the terrace in the interior from the apartment

Its comfy rooms, embellished with simpleness and great taste, are usually interconnected plus exist collectively in ideal harmony.

Past the family room we find your kitchen, minimalistic plus done in white. At the back again, from wall structure to walls, sits a huge storage area.

Contemporary kitchen within white along with wooden flooring


MORE MOTIVATION

White kitchen area with ornamental details

Next to it, a contemporary dining room gives the space using a large bookshelf that will go from walls to walls. An area totally flooded simply by natural light.

Contemporary dining room along with transparent chair in orange colored tones
Modern dining area with clear chairs within orange shades

A white-colored and filter staircase prospects us to another level, exactly where we find an excellent and enchanting bedroom, plus where the white-colored décor plus wooden flooring stand out. An appropriate bed is based on the center of the space, under huge skylights by which the sun rays of sunshine fill the area.

White stairways leading to the next stage
Whitened stairs resulting in the next level
Comfortable bed room with whitened textiles plus skylights
Comfortable bed room with whitened textiles plus skylights
Contemporary bathroom embellished in white-colored

The restroom is a little white room, but heavenly inviting.

Contemporary bathroom embellished in white-colored



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *