The Light-Filled Tel Aviv House


Initially built in the particular 1970’; h, this residence was changed into an entirely brand new contemporary living area by Studio Raanan Stern. This modern apartment situated in Tel Aviv, Israel right now utilizes lighting and little modern details to accentuate the area.


The particular outer areas have been changed into a dining area and cooking area, which have the view from the park outdoors. These areas nicely body the center of the particular apartment, that can be converted into the flexible residing and living room space. Your kitchen is significantly colored within black, along with bronze describing and United states walnut shows. Most of the inside doors are constructed with glass to permit light traveling.


Completely utilizing sun light was a huge priority within envisioning this house. 5 various shades associated with gray would be the centralized colour scheme, with different levels of shine playing the sunshine in strategic ways. Windows on a single end from the living space fill up the entire room with light, aided by well-placed mirrors. The particular herringbone wood flooring plus light grey concrete flooring also increase the particular visual dimension of the area.



bauhaus-apartment-raanan-stern-3-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-4-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-5-600x899


bauhaus-apartment-raanan-stern-7-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-8-600x400


bauhaus-apartment-raanan-stern-10-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-11-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-12-600x899 bauhaus-apartment-raanan-stern-13-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-14-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-15-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-16-600x400 bauhaus-apartment-raanan-stern-17-600x400

The particular post The Light-Filled Tel Aviv Residence appeared initial on Freshome. com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *