Task of a Barn With a Substantially Contemporary Design


This one, 500 sq . foot multi-purpose barn task in Ancram, New York, UNITED STATES, was designed in 2017 with the architecture company Worrell Yeung Architecture, beneath the direction from the architecture specialists Max Worrell and Jejon Yeung.



View from the barn over the hill

The space is situated on the side of the 30-acre property or home, with an current traditional home and other buildings. This contemporary barn switches into an unmistakably contemporary style approach, whilst incorporating aspects of the Hudson Valley agrarian lifestyle. The overall shape of house is clean plus simple, as well as volume is really a single plus discreet construction of gable roof that will sits within the hillside. The particular retaining wall space create a play ground between the barn and the home.



Barn in dark wood along with parking area


Barn region with protected terrace


Look at of the indoor of the patio in the barn

The particular barn offers parking convenience of 2 vehicles, along with a backyard area and also a flexible plus covered outside room. This particular space provides large entrance that smartly frame the particular views from the Berkshires Hill. Inside, the particular prefabricated wood scissor body structure as well as the wooden framework are uncovered.

The selection of components everywhere has been made to become durable plus low-maintenance, provided the weather zone. The top is made of dark metal as well as the exterior can be covered along with hemlock wooden with straight black areas, while the inside is protected with the exact same natural wooden.



Inner surface of the barn parking region


Inner patio of the barn lined within wood


See of the hills from inside the barn


View from the barn in the evening


Night time view from the barn




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *