Task of a Barn With a Substantially Contemporary Design


This one, 500 sq . foot multi-purpose barn task in Ancram, New York, UNITED STATES, was designed in 2017 by architecture company Worrell Yeung Architecture, beneath the direction from the architecture experts Max Worrell and Jejon Yeung.



View from the barn over the hill

The space is situated on the side of the 30-acre residence, with an current traditional home and other buildings. This contemporary barn switches into an unmistakably contemporary style approach, whilst incorporating components of the Hudson Valley agrarian lifestyle. The overall shape of home is clean plus simple, as well as its volume is really a single plus discreet framework of gable roof that will sits at the hillside. The particular retaining wall space create a play ground between the barn and the home.



Barn in dark wood along with parking area


Barn region with protected terrace


See of the inner surface of the patio in the barn

The particular barn offers parking convenience of 2 vehicles, along with a backyard area along with a flexible plus covered outside room. This particular space provides large entrance that intentionally frame the particular views from the Berkshires Hill. Inside, the particular prefabricated wood scissor body structure as well as the wooden framework are uncovered.

The selection of components everywhere has been made to end up being durable plus low-maintenance, provided the weather zone. The top is made of dark metal as well as the exterior is certainly covered along with hemlock wooden with up and down black places, while the inside is protected with the exact same natural wooden.



Inner surface of the barn parking region


Inner patio of the barn lined within wood


Look at of the hills from inside the barn


View from the barn in the evening


Evening view from the barn




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *