Specific Project Venediktov Designs a contemporary Green Residence in Kiev, Ukraine


This contemporary apartment was created by Unique Project Venediktov and is positioned in one of the highest buildings within Kiev, Ukraine. It has the minimalist design, and its filter living/dining area leads as much as wide home windows with a magnificent panoramic see of the town and the Dnieper River. Simultaneously, the home windows serve to provide light along with a sensation associated with abundance associated with space.

The particular glass doorways conveniently situated in the kitchen separate this room from the remaining areas, with the same time permit natural light to achieve this part of the residence. From here, we have been allowed to take pleasure in the wonderful sights of the family room – that is, after all, the primary attraction within this apartment – while we are cooking!

An area, full of gentle!
The particular dining room is definitely connected with the particular living room
Concrete wall structure gives the area a traditional touch
Dining room along with green wall space and flooring

The environment ducts are usually visible within the living/dining area, and give this an commercial look that will emphasizes a contemporary feel. It is a perfect sort of how this type of duct could be integrated into the particular decor of the private house.

Dining room plus kitchen divided by a doorway and cup walls

The different shades used in the particular decor from the interior from the apartment permit the apartment’s turn to change based on the hour during, and give this a sober and sophisticated touch despite the simpleness of the furniture that accentuates its commercial style.

Wood dining room desk with green walls


A LOT MORE INSPIRATION

Family room with gray sofas

The coated brick wall space give personality and structure to the decoration and focus on the character from the space by using strong colours.

Kitchen along with green packet walls
Square kitchen areas with wood cabinets

The bedroom, probably the most intimate areas of the residence, has cement walls along with a modern design that is accompanied by huge windows, with a lack of curtains or any type of other blockage to the wonderful views from the city… which includes fantastic sunsets!

Master bedroom along with concrete walls
Master suite with cup walls
Bathroom along with green roof and wood floors
Bathroom along with green flooring

The particular recreational part of the apartment includes a cinema and also a studio which exist together, divided only with a glass walls that allows the attention to wander free. For this reason, from almost any room, we are able to enjoy among the best aspects of this particular apartment: the particular astonishing sights of the town.

Study along with glass wall space
TELEVISION area along with wooden ground
Table area along with glass wall space



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *