Renée del Gaudio Designs the Sunshine Canyon House within the Boulder Hills of Co


This log cabin, located in the particular Boulder Hills in Co, USA, includes a total part of 2, 760 ft2 plus was built by Renée del Gaudio in 2013. One glance at the spectacular scenery, which include the 360º look at of the hills, and we are left with no doubts this is a greater than beautiful area.

Constructed over the very top of the hill, it provides 2 individual levels. Within the first ground, we’ll get the bedrooms; at the second flooring, we’ll get the more interpersonal areas of the house – the particular living plus dining areas, and the kitchen area. From there plus through the many glass wall space, we can are jealous of the wonderful view the location provides us

Outdoor view of the home, constructed on the hill
Stone pathways and wood walls develop the exterior
Side watch, glass wall space to take in the particular beautiful places
Leave to the backyard with cement floors


A LOT MORE INSPIRATION

Patio connected to the family room of the house, along with spectacular scenery
Main entry to the family room, steel link
Internal view from the living room through the terrace. We are able to also get a large collection and the dining area

The particular rustic indoor fits the particular locale, plus appears to combine the interior plus exterior. Wood floors plus furniture, higher ceilings along with wooden supports, and favorite that runs from traditional to commercial create a inviting and exclusive environment.

For that colder a few months, the fireplace in the family room sits simply in front of cup windows, permitting us to relish the natural splendor in cozy comfort.

Dining area with traditional wood, having a view on the mountains via its cup walls
Dining room plus kitchen, each rustic. The particular hanging lights and wood ceiling along with exposed supports

The kitchen, located in the center, is certainly open sufficient that we may take in the remaining house – and, naturally , the mountains – while all of us cook!

Side watch of the cooking area, wooden flooring and a windows in the back again
Comprehensive view from the interior from the floor with the glass doorways that connect with the patio
Night time view of the home



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *