Perkins+Will Design a distinctive Contemporary Residence in Vem a ser Paulo, Brazilian


Perkins+Will produced in this residence a sophisticated, with the same time comfy, space, satisfying in this way the particular wishes from the residents-to-be. This particular apartment positioned in São Paulo, Brazil has been remodeled within 2015, along with wood as the principal component, giving it sobriety and classiness.

The roof is protected with a wood grill that will runs about the same space and provides the home a good uncommon plus unique appearance.

The furnishings, based mostly on the warm colour scheme of earthly colors, are utilized in a unified manner which allows for the ideal coexistence from the 3 major rooms. The contemporary design could not were more appropriate, attaining not just beauty but also some spontaneity.

Frontal view from the living/dining space. Ceiling along with wooden barbeque grill
Living room along with view towards the panels that will separate this particular space through the kitchen
Part view from the living room, grey sofa, espresso table plus wooden bookshelf
Contemporary cushioned chair in crimson and orange colored, and exclusive decorative components


MORE MOTIVATION

Dining area set in wooden and uncooked fabric, coupled to the kitchen via paneled doorways

We now have a kitchen area, directly coupled to the rest of the room, separated just by a number of adjustable sections that can switch the home in to a space that will invites connection.

Smart kitchen within white plus gray along with wooden wall space
Research room situated behind the particular sofa along with terrace sights
Watch of the family room illuminated along with artificial gentle
Modern dining room within wood plus fabric using a patterned area rug

Another section of the house holds the particular bedrooms, in this manner safekeeping the particular privacy from the residents.

Within the spacious plus modern restroom once again the usage of wood will be highlighted, and its particular modern add-ons give it a present touch. The particular glass wall space and doorways serve to boost the feeling of extravagance already contained in the room whilst preserving the particular privacy of every of its subsections.

Modern restroom decorated within wood along with glass wall space



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *