Pedro Ferreira Structures Studio offers completed the particular rehabilitation of the 19th hundred years building within Porto, Italy


Pedro Ferreira Architecture Recording studio has finished the rehab of a nineteenth century constructing located in Porto, Portugal. In spite of having initially been virtually in damages, the ensuing building appears totally refurbished. With its very clear and contemporary spaces, we might never think about its age group nor the original problem.

Alves da Veiga 01 850x796 Pedro Ferreira Architecture Studio has completed the rehabilitation of a 19th century building in Porto, Portugal
Main act of the restored building

The property provides spectacular wood floors that will, in contrast using its white wall space and roof, stand out in the unique method.

The straight space had been freely split into various levels, even though each offers high ceilings and high windows, permitting an abundance of sun light to ton the areas.

Alves da Veiga 02 850x566 Pedro Ferreira Architecture Studio has completed the rehabilitation of a 19th century building in Porto, Portugal
Living room region with home windows and wood floors
Wooden stairways leading to the 2nd level
Small wood dining room

Your kitchen, which has marbled counters plus walls, has been done in whitened, thus giving the area a greater feeling of spaciousness and lighting.

View from the marble plus white wooden kitchen


A LOT MORE INSPIRATION

Large whitened double home windows

Beautiful wood stairs prospect us towards the second degree, where the master suite is located plus where we discover the same ornamental style of wooden with whitened walls plus ceilings.

Wood stairs

The carefree mattress welcomes all of us, with bedspreads that make it invitingly comfortable plus warm.

The window at the far walls of the bed room allows lighting to overflow the room, maintaining it through becoming ominous.

And this is usually how a creating, which was as soon as in damages, now appears like new because of a very well-undertaken renovation.

Master suite with wood floors plus windows



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *