January Skuratowski Structures Remodels the 1980s House in Möhlin, Switzerland


This brand new single family house is actually a good annex constructed into an existing construction dating back towards the 1980s. It had been designed by January Skuratowski Structures in 2016, covers any of 217 m2, and it is located in Möhlin, Switzerland.

The exterior, along with walls covered with slabs of wooden, presents all of us with a traditional façade; nevertheless , the cup walls within the posterior part of the home put in a more present touch towards the structure.

House M 01 850x667 Jan Skuratowski Architecture Remodels a 1980s Home in Möhlin, Switzerland
Outside view from the annex in the main home

The terrace, along with wooden flooring, makes a trip around the majority of the house, offering us amazing and stunning views through different methodologies. Privileged that people are, we are able to enjoy those people pleasant sights, since the annex is built on the small hillside which gives all of us a elevation advantage within the surroundings.

House M 02 850x667 Jan Skuratowski Architecture Remodels a 1980s Home in Möhlin, Switzerland
Annex, wooden wall space
Annex along with stairs that will lead to your garden and cup walls
Terrace along with wooden flooring and chain-link wall

Inside, the particular beautiful veined light-wood flooring are outlined by the lighting that runs in with the glass doorways, creating a area that is very clear and satisfying to the sensory faculties.

Interior of the home with wood floors plus glass wall space


MORE MOTIVATION

The monochrome kitchen associated with minimalist ranges seems nearly hidden inside a corner of the home.

Minimalist cooking area in whitened with dark countertop
Wooden stairways

Finally, the stairways that direct us towards the second degree are completely lined within wood and are also accompanied by a chain-link mesh. Currently upstairs, the particular wood is still the main protagonist as we think it is in flooring and roof in a pleasurable space.

External see of the annex from the major house







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *