Green house Turned into an impressive Glass Workplace


This discontinued greenhouse, situated in Guangzhou, Cina, was changed into a spectacular workplace full of eco-friendly plants that provide life plus color for all the areas that consist of it. It offers beautiful parts of plants plus gardens, flawlessly created plus cared for simply by professionals from the area, which usually surround the entire exterior of the home and their angle out contrary to the wood.



View in the exterior landscapes


View from the modern act

The interior, filled with large plus luminous areas that are linked visually with one another, enjoys a good atmosphere in which the air runs freely. This transformation had been handled by firm Structures O-office. Separated into 2 levels, the current structure appears no less spectacular on the outside compared to on the inside.



View from the modern act

In the interior, broad stairs along with asymmetrical methods, where several have been utilized as containers for vegetation, connect each levels. The particular metallic wall space create a ideal combination with all the glass utilized in the rest of the wall space, and give the luminous contact to the room.



Asymmetrical stairs linking the 2 ranges

Within the second degree, the roof has been punctured with bvnvbn through which sun light seeps within and floods each one of the areas.



See of the inside that links through the cup walls


Look at of the inside that links through the cup walls


Inner gardens renew the environment

The interior gardens, along with trees increasing and relaxing the space, creating vibrancy plus, at the same time, filling up it along with color using their greenery.



Internal backyards refresh the particular atmosphere




Metal walls provide freshness plus luminosity




Metal walls provide freshness plus luminosity





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *