Ferreira Arquitetos Refurbish What Was As soon as in a Deplorable Condition and turn into it In to a Pleasant plus Completely Inviting Home


This renovating of an current dwelling situated in Praia de uma Vagueira, within the municipality associated with Vagos, Aveiro, in Spain, which was within a deplorable condition, has been created in a single degree, surrounding an outdoor where all of the divisions of the home converge.




The look has been produced – on the plot calculating 200 sq . meters – by José Ferreira, area of the team on the architectural company Ferreira Arquitetos in the calendar year 2017. Throughout its style process, the particular architects chosen a reduced usage of materials, searching for simplicity plus seeking to decrease construction expenses; however , the end result has been a open space, filled with light plus charm.




Within the interior, all of us see wonderful wooden flooring, but what exactly is most impressive is the sloping plus high wood ceilings – surely almost all eyes are usually directly attracted to it. The particular completely open up space homes a modern whitened kitchen in the minimalist design that will pleasure guests plus visitors as well.



Glass wall space pierce the particular white wall space, which have the double benefit – for just one, these opportunities allow individuals standing in the inside to view plus admire the outside, uninterrupted. In addition , natural light is certainly thus permitted to seep in to the interior plus flow with the space, lighting all nooks and sides.





















Exterior dark view



Exterior each view



Exterior last night on view



Exterior dusk view










Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *