Fantastic remodeling of the House Positioned in Bangkok, Asia by Dark Pencils Business


Ladprao 80 home was built from the current structures associated with 2 homes. One of the houses was utilized to double the amount in the residing area, as well as the second to satisfy the services functions of the house, located at the rear of the car parking garage, all this in an section of 750 sq . meters. The end result is a wonderful house filled with light along with spacious plus comfortable areas.

It is positioned in Bangkok, Asia, and its renovating was performed by Chuti Srisnguanvilas in the architectural company Black Pencils Studio within the year 2015.

The dual façade to the main front side of the house contains glass wall space, allowing sun light to fill up the areas with plentiful light. The interior, along with high ceilings, gives site visitors a sense of spaciousness.

LADPRAO 80 House 01 850x619 Wonderful remodeling of a House Located in Bangkok, Thailand by Black Pencils Studio
Exterior watch of the house using its walls within wood plus glass
LADPRAO 80 House 02 Wonderful remodeling of a House Located in Bangkok, Thailand by Black Pencils Studio
Exterior see of the house using its walls within wood plus glass
Exterior watch of the house using its walls within wood plus glass
Exterior see of the house using its walls within wood plus glass
Exterior see of the house using its walls within wood plus glass
Main entry, wooden doorway and cup walls


A LOT MORE INSPIRATION

Primary entrance, wood door plus glass wall space
Major entrance, wood door plus glass wall space
Major entrance, wood door plus glass wall space
Information on glass wall space
Information on glass wall space
Patio with wood floors plus spiral stairs in dark metal
Terrace along with wooden flooring and spin out of control staircase within black metallic
Indoor with see to the cup walls
Interior along with view towards the glass wall space
Inner surface with look at to the cup walls
Interior along with view towards the glass wall space

The particular stairs, located in a filter space associated with beautiful refined wood flooring, lead all of us from one degree to another till we achieve the large patio that comes with the bedroom region. There, spin out of control stairs along with black steel railing get us towards the rooftop, through where we are able to enjoy the sights over the town.

Wooden stairways with cup railings
Wooden stairways with cup railings
Wooden stairways with cup railings

Within the evenings, synthetic light seeps outside, generating shadows within the garden plus giving the particular structure a feeling of peace plus calm.

Night time view from the exterior of the home
Night time view from the exterior of the home


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *