Fantastic Remodeling of the House for the Family that will Loves their particular Neighborhood

This expansion was designed for an old home belonging to children that increased in size plus who favored to increase their present home rather than moving away. It was performed by the system firm replus design agency led simply by its expert architects Khrystyna Badzyan plus Dmytro Sorokevych.

Watch of the major entrance

Major entrance along with stairs

Located in Lviv, Ukraine, the particular construction comes with an area of 360 square metres distributed in the 4 amounts. By adding the expansion in the internal courtyard, the particular architects split the house directly into 2 individual sections.

Terrace along with wooden flooring

Entrance along with direct stairways to the family room

The home that was formerly built, pursuing the principles associated with traditional structures, should be available to space plus nature. With this main objective, huge pre-installed containers meant for plants plus large trees and shrubs, were put on the first ground and on the 2nd floor patio, near the cup to be completely connected to the inside.
Think about materials pertaining to decoration, the particular architects favored only uncooked and organic materials.

Because the clients needed to leave the house throughout the reconstruction time period, the designers faced the primary task associated with carrying out the particular project in some months. So that they decided to work with a thin plus lightweight prefabricated frame for your main design. This could be installed quickly plus allowed these to work throughout the cold time of year, which was only the time of year where the project had been carried out.

Modern family room decorated within dark grey and yellowish

Living room-kitchen sharing area

Modern eating area within dark grey

Dining room along with glass wall space

Elegant dining area in darkish gray

Stylish stairs towards the dining room

Classy stairs

Patio in night time hours

Patio with wood floors

Night time view from the exterior of the home and its backyards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *