Contemporary Household Home in Denmark Brings the Forest Within


design modern residence Backing to a forest in Aarhus, Denmark, this modern day family members home designed by architectural firm C.F. Møller opens up to the views. Villa R consists of 2 rectangular-shaped floors encompassing a complete of 3,230 square feet.

Dark patinated zinc cladding was used for the exterior walls, although the north- and south-facing facades have floor-to-ceiling windows. The landscaping was planned by Kragh & Berglund.

“Inspired by the distinctive relation to the woods, the goal was to develop a property that brings the forest inside by means of huge glass panels and generates an ever-modifying seasonal backdrop for the interior living spaces,” the architects explained.
architecture modern residence Nearby regulations restricted the building height to one story, so the architects developed a partially under-ground lower degree, the place the young children’s bedrooms and playrooms are found. The primary degree accommodates the residing space, kitchen and dining region in an open strategy.

White cabinets run the length of the room, supplying storage. A tall gray volume houses the fireplace and breaks up the horizontal lines. The master en-suite bedroom in the northeast corner displays a minimalist type. [Photography by Julian Weyer]
modern residence (3) modern residence (4) modern residence (5) modern residence (6) modern residence (7) modern residence (8) modern residence (9) modern residence (10) modern residence (11) modern residence (12) modern residence (13) modern residence (14)

The post Contemporary Family Residence in Denmark Brings the Forest Within appeared initial on Freshome.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *