Contemporary and Stylish Construction Situated in the City associated with Valencia, The country


The main objective for this task, as per the particular wishes from the clients, had been for it to get and show its very own identity. The particular project’s goal was in order to adapt to the nearby environment, benefiting from the topography of the region and sectoring it based on privacy plus functionality. The particular service ground that homes the car parking lot, the particular warehouse, as well as the facilities is certainly buried in to the ground, plus emerges from this in a unquestionable manner using a set of amounts – both floors in which the social regions of the house can be found.



Front side exterior look at of the contemporary construction


Contemporary construction along with white wall space

Over the south-east plus south-west facades, the house starts onto your garden and the around vistas, presenting natural light in to the house plus projecting the inside spaces towards the outside.



Rear backyard connected to the internal by cup doors


Entry door within modern plus elegant wooden

The particular project continues to be carried out by architectural company Mano sobre Santo, and it is located in Godella, a municipality of the The spanish language city of Valencia, and it included the group associated with architects Francesc de Paula Garcia Martinez, Ana Gil Collado, plus Francisco Miravete Martín.



Modern smart kitchen within white

The 315 square meter house had been completed in 2016, and has led to an energy effective building. One of the most commonly used components are white-colored and grey concrete, together with wooden slats.



Details of the stairways



Night look at from the patio


Night watch of the garage area entrance


Fantastic night see of the swimming pool area


Evening view from the pool region


Side look at at dawn







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *