Contemporary and Practical Design of a home with Open up Spaces Situated in Jalisco, South america


This contemporary and practical project was created by the system firm SAÚL LARA Arquitectos and is positioned in the city associated with Zapopan, Jalisco, Mexico. It had been completed in 2017 and has the construction section of 480 sq . meters. Right here, we will discover free ranges with styles that proceed according to the perform of each room, and which usually simultaneously form the house.



Stairways leading to the particular entrance



Exterior look at of the contemporary structure



Modern wood entrance



Details of the particular structure

The concept had been based on the idea of having big, open areas where the watch from the road towards the inner surface would be held at a minimum. Right now there needed to be an equilibrium between preserving privacy without having to sacrifice natural light. It was resolved by using overhead lights, which is a kind of lighting contained in a single stage of gentle located vertically above the area along with which really sharp plus vertical dark areas are accomplished. This allows all of us to catch light in various qualities plus quantities plus illuminate the particular interiors within very varied and particular ways, based on our preferences and requirements. The system firm furthermore took into consideration the combination of components such as plant life, gardens, plus interior patios, as well as the usage of concrete plus wood, each on the façade and the internal, which concurrently generate power and provide all of us with warmness.



Interior along with internal backyard



Broad and obvious interior



Internal backyard in the area of the particular stairs



Open area with higher ceilings



Clear plus modern room



Stairways made of metallic, glass, plus wood



Modern stairways



Indoor night see



Wood stairs



Upper degree with hard wood floors



Interior along with modern dangling lamps



Back garden



Night look at of major entrance



Entrance garage area area











Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *