Contemporary and Practical Design of a home with Open up Spaces Positioned in Jalisco, South america


This contemporary and useful project was created by the system firm SAÚL LARA Arquitectos and is situated in the city associated with Zapopan, Jalisco, Mexico. It had been completed in 2017 and has the construction section of 480 sq . meters. Right here, we will discover free ranges with styles that proceed according to the perform of each room, and which usually simultaneously form the house.



Stairways leading to the particular entrance



Exterior look at of the contemporary structure



Modern wood entrance



Details of the particular structure

The concept has been based on the idea of having huge, open areas where the look at from the road towards the inner surface would be held at a minimum. Right now there needed to be an equilibrium between sustaining privacy without having to sacrifice natural light. It was resolved with the use of overhead light, which is a kind of lighting contained in a single stage of lighting located vertically above the area along with which really sharp plus vertical dark areas are attained. This allows all of us to catch light in various qualities plus quantities plus illuminate the particular interiors within very varied and particular ways, based on our preferences and requirements. The system firm furthermore took into consideration the combination of components such as plant life, gardens, plus interior patios, as well as the usage of concrete plus wood, each on the façade and the inner surface, which at the same time generate power and provide all of us with warmness.



Interior along with internal backyard



Broad and very clear interior



Internal backyard in the area of the particular stairs



Open area with higher ceilings



Clear plus modern room



Stairways made of steel, glass, plus wood



Modern stairways



Inner surface night watch



Wood stairs



Upper degree with hard wood floors



Interior along with modern dangling lamps



Back garden



Night view of main entrance



Entrance garage area











Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *