Cadaval and Solà-Morales Design the Contemporary House in Tepoztlán, México


MA Home possesses a remarkable structure, containing primarily associated with stone plus glass wall space and cement ceilings. Its initial creation by Cadaval & Solà-Morales in Tepoztlán, Mexico, the surrounded simply by mountains plus covered by thick vegetation. The prime area which allows this to enjoy exceptional temperatures through the entire 12 months.

This home was designed with a specific concept in mind: having the ability to view the hills, considered the primary appeal, from most corners of the home.

Crossed laterally by a main hallway, the lofty rock walls plus concrete roofing create, many other things, an impacting sensation.

External view of the home with wall space of rock and cup and a cement roof
Side look at of the cup walls
Little reading region, with an inner hallway associated with stone wall space


MORE MOTIVATION

A vintage décor characterizes the house’s interior. Wooden furniture along with white plus black fabrics form part of the decorating of both living room plus dining room.

A good immense walls of cup panels separate these areas from the outside and at the same time frame, integrate this with the internal of the house, that we can take pleasure in the incredible sights of the hills. The darkish stone wall space give a towering and stylish aspect for an otherwise basic decoration design.

To one aspect of the family room, we find the mezzanine designed with concrete, plus stairs from the same materials, which allows all of us to move to some small soothing area, embellished in the exact same retro design and through where we are able to view the amazing views.

Inside view of the home, from which we are able to observe the family room and dining area, as well as the cement stairs that will lead to a little resting region
See of the hills through the family room glass wall space
Cement stairs
Small sleeping area on the double flooring

The straightforward bedroom includes a huge cup wall, by which the sun light showers the bedroom and gives the sensation associated with warmth. The concrete wall structure with stairways leads all of us up to the mezzanine level, exactly where we can look for a small haven and wish pleasantly

Master suite, with cup and rock walls along with a concrete set of stairs



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *