Amazing Wielicka Residence designed by BLACKHAUS Architecture


This wonderful residence of gorgeous brick wall space and wood floors is situated in Krakow, Belgium. It was created by the BLACKHAUS Architecture Company in 2016 and takes up a total room of 6ty 6 meters squared.

It has a little terrace along with wooden flooring, in which a little wicker sofa acts as a relaxing area following a hard day’s work

Wielicka Apartment 01 850x567 Wonderful Wielicka Apartment designed by BLACKHAUS Architecture

Upon getting into, we find an appropriate gray sofa that clashes the wall space, colored within a pale, grey color. Ahead of the couch, contrary to the wall, is really a TV region.

Wielicka Apartment 02 850x567 Wonderful Wielicka Apartment designed by BLACKHAUS Architecture
Living room along with wood flooring and wall space of reddish colored brick
Details

Next to this particular area, we are able to find the wonderful kitchen-dining area space, exactly where we can see the combination of wooden, brick, plus white furnishings. This mixture of elements produces a spectacular impact in the room. Again, we are able to also notice details within gray, like the dining room chair, the light that weighs over the wooden table, as well as the kitchen counter tops.

Dining room along with wood flooring, brick wall space, and home windows to the patio
Eating room-kitchen area
Cooking area with whitened furniture plus black counter tops


MORE MOTIVATION

Entry to the bed room

The only real bedroom within the apartment includes a comfortable significant bed, having a wooden pompadour up against the particular white packet wall that will creates a wonderful contrast together.

Bedroom along with white materials on top of your bed, wood pompadour, and whitened brick wall space
Information

The glass walls connects towards the bathroom. Embellished with candle lights and ravishing bright, whitened brick wall space which help control the moisture, as well as a furniture piece in wooden and white—over which we are able to find the sink—makes the bathroom a really relaxing room.

The visitor bathroom provides black earthenware walls plus beautiful hydraulic tiles that provide it the breath associated with life plus a distinguishing colour style.

Bathing room with wall space of hydraulic tiles

The study is situated in front from the kitchen. This particular space keeps the same design design plus color pallet as the remaining apartment. A contemporary couch within gray, with the accompanying table of the exact same color, is usually pressed contrary to the brick walls with a group of matching seats. The dense curtains that will cover the top windows full the study’s decoration design.

Study using a gray sofa and table.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *