A little Apartment that will Nevertheless Includes all the Required Amenities


This residence covering the ground section of only fifty square metres is for the upper degree of a 3-storey building positioned in the neighborhood associated with Pinheiros, Estão sendo Paulo, Brazilian. It was created by the system firm Irão, by a group made up of designers Anna Juni, Enk lo Winkel, plus Gustavo Delonero. The task was designed in the year 2017.



Little living room filled with natural light

The main ask for made by the long run resident is that the fifty square metres that made up the helpful area of the house had to be reorganized, so that the bed room could be remote from the additional spaces. Thinking of this, the particular construction had been carried out nearly without any demolition, which is very unusual with regard to remodeling tasks.



Room shared by living room plus kitchen

The extension from the existing wall structure allowed the particular creation of the volume that will houses the bed room, relocating this from the primary façade, which usually faced the road, to the back again, where the home windows overlook the internal garden from the community. Along with preserving this particular restful atmosphere from the seems of the road, the new place was also developed so that the dimensions of the incorporated living room (living room, kitchen area, and balcony) would be well balanced, as well as the sun light that moves into all of them.

Since the creating has a group laundry area on the ground flooring, the area which was available for that will purpose had been replaced with a large wardrobe.



TELEVISION area



Dining area and kitchen area


Wooden kitchen area


View from the living room – dining room in the kitchen



Contemporary living room along with high ceilings


Storage area





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *