Villa S By RAU Architects Is Covered In Shou Sugi Ban


Villa S By RAU Architects Is Covered In Shou Sugi Ban | CONTEMPORIST

RAU architects have recently completed Villa S, a house in The Hague (Netherlands), that's covered Shou Sugi Ban (blackened wood) to create a cohesive look for the house. #Architecture #ModernHouse #BlackHouse #ShouSugiBan
Photography by Marcel van der Burg

RAU architects have recently completed Villa S, a house in The Hague (Netherlands), that’s covered Shou Sugi Ban (blackened wood) to create a cohesive look for the house.

RAU architects have recently completed Villa S, a house in The Hague (Netherlands), that's covered Shou Sugi Ban (blackened wood) to create a cohesive look for the house. #Architecture #ModernHouse #BlackHouse #ShouSugiBan
Photography by Marcel van der Burg

Stepping inside, the interior of the home is bright with light colored flooring, minimal furniture and wall art. Stairs lead to the different levels and areas of the house.


Stepping inside, the interior of this modern house is bright with light colored flooring, minimal furniture and wall art. Stairs lead to the different levels and areas of the house. #ModernHallway #Stairs
Photography by Marcel van der Burg

In the living room, a dark fireplace draws the eye to the far wall, while windows provide a view of the surrounding landscape.


In this modern living room, a dark fireplace draws the eye to the far wall, while windows provide a view of the surrounding landscape. #LivingRoom #Fireplace #Windows
Photography by Marcel van der Burg

Floor-to-ceiling windows allow an abundance of natural light to flood the home.


Floor-to-ceiling windows allow an abundance of natural light to flood this modern house. #FloorToCeilingWindows #InteriorDesign
Photography by Marcel van der Burg

In the kitchen and dining room, a black box in the corner houses the ovens, fridge and storage cabinets, while the large island provides plenty of counter space. Next to the kitchen is a space dedicated to the dining table.


In this modern kitchen and dining room, a black box in the corner houses the ovens, fridge and storage cabinets, while the large island provides plenty of counter space. Next to the kitchen is a space dedicated to the dining table. #ModernKitchen #RoudDiningTable
Photography by Marcel van der Burg

Simple stairs lead to the upper floor of the house.


Simple stairs lead to the upper floor of this modern house. #Stairs #Window #Hallway
Photography by Marcel van der Burg

A large picture window at the end of the hallway provides the perfect place to sit on come cushions and watch nature.


A large picture window at the end of this hallway provides the perfect place to sit on come cushions and watch nature. #Windows #Hallway
Photography by Marcel van der Burg

In the bedroom, a partial wall provides a place to anchor the bed in the room, while a large rug, light curtains and a big blanket create a cozy atmosphere.


In this modern bedroom, a partial wall provides a place to anchor the bed in the room, while a large rug, light curtains and a big blanket create a cozy atmosphere. #Bedroom #InteriorDesign
Photography by Marcel van der Burg | In collaboration with: Robbert Jan Admiraal interior / Laplab landscape design

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Luminaire – December 2017 – Fritz Hansen T-No. 1

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *