This particular Renovated Mid-Century Modern House In Ca Has Been Made for Entertaining Visitors


This Refurbished Mid-Century Contemporary Home Within California Continues to be Designed For Enjoyable Guests | CONTEMPORIST

This renovated mid-century home in California has a turquoise stone accent wall and a custom designed window. #Architecture #Stone #Window

Design construct company The Brownish Studio, Incorporation together with real-estate developer dasMOD, have lately completed the particular renovation of the 1960s ranch-style home within Carlsbad, Ca.


At the front of the home is an oversized mahogany pivoting doorway and a one-of-a-kind steel presented custom hexagon window.


At the front of this renovated mid-century modern house is an oversized mahogany pivoting front door and a one-of-a-kind steel framed custom hexagon window. #PivotingFrontDoor #OversizedDoor #StoneWall #CustomWindow #Window

Stepping within, the family room is huge and open up, with steel plus glass partition walls plus windows that will open it towards the deck.


Stepping inside this renovated mid-century modern house, the living room is large and open, with steel and glass partition walls and windows that open it to the deck. #LivingRoom #StoneFireplace #TurquoiseStone #ModernInterior

A feature from the living room is certainly the Palm Suspension systems sourced turquoise stone fire place, that has a structurally-sound and cantilevered ceramic along with and a ornamental wood complete around the fire place.


A feature of this modern living room is the Palm Springs sourced turquoise stone fireplace, that has a structurally-sound and cantilevered ceramic bench and a decorative wood finish around the fireplace. #Fireplace #TurquoiseStone #OpenFireplace

Developing a true interior / outside living atmosphere, there’s a wrap-around deck leading to various seats areas, the particular swimming pool as well as the backyard.


To create a true indoor / outdoor living environment, there's a wrap-around deck on this house that leads to various seating areas, the swimming pool and the backyard. #Deck #Landscaping #SwimmingPool

At a single end from the swimming pool there is a spa and a hearth, and stairways lead support to an outside dining region just from the kitchen plus guest collection.


This renovated mid-century modern house has a deck, swimming pool, outdoor dining area, hot tub and a fire pit. #Landscaping #Deck #SwimmingPool #FirePit #OutdoorDining

With the food prep, there’s the wood slat ceiling, plus pantry doorways sit remove within a complete height hall of wooden cladding. A substantial island, along with space designed for 6 individuals to sit with, ensures there is always lots of seating whenever entertaining.


In this modern kitchen, there's a wood slat ceiling, and pantry doors sit flush within a full height hallway of wood cladding. A large island, with space for 6 people to sit at, ensures there's always plenty of seating when entertaining.

Between the fire place in the family room and the cooking area, is the dining area. 3 guaranteed colorful necklace lights suspend above the current wood table.


3 simple and colorful pendant lights hang above a modern wood dining table with white dining chairs. #DiningRoom #WoodKitchen

The particular master bedroom, situated at the opposing end from the deck, includes a sliding doorway and a learn ensuite restroom.


This modern master bedroom has a sliding door that opens to the deck and an ensuite bathroom.

Within the ensuite bathing room, there’s the standalone bath tub that makes use of the large floor-to-ceiling windows, and it has a look at of a rich garden.


In this ensuite bathroom, there's a standalone bathtub that takes advantage of the large floor-to-ceiling windows, and has a view of a lush garden. #Bathroom #Ensuite #WoodVanity #Windows #StandaloneBathtub

Overall, the style team additional approximately one, 100 sq . feet associated with living space towards the house, including 2 visitor quarters, such as the space beneath, that has high windows plus plenty of lighting.


This modern home office has a glass wall separating the work area from a more relaxed living room. #HomeOffice #InteriorDesign #LivingRoom
Photography simply by Sam Chen and Jesse Temple | Design + construct: The Brownish Studio, Incorporation | Inner surface styling: Good looking Salt

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – May 2018 – Cappellini Capo

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *