This particular Renovated Home In La Has Maintained Some Mid-Century Elements


This Refurbished House Within Los Angeles Offers Retained Several Mid-Century Components | CONTEMPORIST

Architect Glen Bell of DEX Studio, has designed the contemporary renovation of a house and its guest house in Los Angeles, California. #ContemporaryRenovation #ContemporaryInteriorDesign

Architect Glen Bell of DEX Studio, provides designed the particular contemporary restoration of a home and its visitor house within Los Angeles, Ca, that rests on a slope and functions custom metal and metal work.

Architect Glen Bell of DEX Studio, has designed the contemporary renovation of a house and its guest house in Los Angeles, California, that sits on a hill and features custom iron and steel work. #Garage #Landscaping #Architecture

The concrete route beside the garage area is encircled by gardening and prospective customers up to the major house.


A concrete path surrounded by landscaping leads up to the front door and a large deck. #OutdoorStairs #Landscaping

Upon coming to the house, there are a large outdoor patio with lots of space meant for outdoor relaxing, that has sights of the Sterling silver Lake hillsides, city lighting and Catalina Island.


This contemporary house has a large deck with plenty of space for outdoor lounging. #Deck #OutdoorSpace

The porch provides immediate access to family room of the home along with the front door. Huge sliding cup doors open up the family room up to the outdoor area, while within, a fireplace lies in the part and pine cabinetry supplies a gentle splitting up from the dining area.


The deck of this contemporary house provides direct access to living room of the home as well as the front door. Large sliding glass doors open the living room up to the outdoor space, while inside, a fireplace is positioned in the corner and walnut cabinetry provides a gentle separation from the dining room. #LivingRoom #Fireplace #SlidingGlassDoors

The particular dining room plus kitchen sit down slightly elevated from the family room. Clerestory home windows add extra sunlight towards the space, whilst a single necklace light weighs from the roof.


In this contemporary house, the dining room and kitchen sit slightly raised from the living room. Clerestory windows add additional sunlight to the space, while a single pendant light hangs from the ceiling. #DiningRoom #Windows

With the food prep, simple wooden cabinetry will be topped having a light coloured countertop.


In this contemporary kitchen, simple wood cabinetry is topped with a light colored countertop. #WoodKitchen #KitchenDesign

Just from the kitchen, there are a second outdoor area that’s been setup for outside dining. There are also club seating on the kitchen screen.


This modern outdoor space has been set up for outdoor dining. There's also bar seating at the kitchen window. #OutdoorSpace #OutdoorDining #Landscaping

Back again inside through the front doorway, there’s an additional living room using a warm wooden accent wall structure, custom cabinets and a comfy sitting region.


This contemporary living room has a warm wood accent wall, custom cabinetry and a comfortable sitting area. #LivingRoom #Walnut #WoodAccentWall

Upper level, there’s a big, tree-top master bedroom that features wooden that wraps around in the wall plus onto the particular ceiling. The bed room opens up in order to its own personal deck along with ocean sights.


This renovated house has a large, tree-top master suite that features wood that wraps around from the wall and onto the ceiling. The bedroom opens up to its own private deck with ocean views. #MasterSuite #BedroomDesign #WoodCeiling

The particular master bedroom also offers its own restroom that’s relatively open to all of those other room. A sizable double pride sits close to the interior shower, whilst through the black-framed glass doorway is an outside shower.


This modern master bedroom also has its own bathroom that's somewhat open to the rest of the room. A large double vanity sits next to the indoor shower, while through the black-framed glass door is an outdoor shower. #BathroomDesign #ModernBathroom

Back outdoors and at front side of the house, there is a guest home with a vivid red doorway that rests on top of the particular garage.


This contemporary house has concrete steps surrounded by landscaping that lead down to a guest house. #Landscaping #OutdoorStairs

Inside the visitor house, there is an open strategy room that’s home towards the bedroom, family room, kitchen plus dining room. Home windows make sure there is plenty of sun light in the area.


Inside this contemporary guest house, there's an open plan room that's home to the bedroom, living room, kitchen and dining room. Windows make sure there's plenty of natural light in the space. #GuestHouse #InteriorDesign

From the living room, there are a private porch with sights of the encircling tall trees and shrubs.


This private deck that's set up with planters and chairs, has views of the surrounding tall trees. #PrivateDeck #OutdoorSpace
This house is currently available through LA Luxe Group and you will view the list here.

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Luminaire – November 2017 – Fritz Hansen T-No. 1

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *