This particular Old Ambulance Station Continues to be Transformed Into The Contemporary House


This Aged Ambulance Place Has Been Changed into A Modern Home | CONTEMPORIST

This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with brick walls, vaulted ceilings and an open floor plan.

This previous St . John’s ambulance train station in Questionnaire, Australia, continues to be transformed into a good urban house with packet walls, vaulted ceilings plus an open flooring plan.

This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with brick walls, vaulted ceilings and an open floor plan.

Within the living room, variations of the aged building, such as the brick wall structure, have been remaining in place to become unique function wall.


In this renovated living room, touches of the old ambulance station, like the brick wall, have been left in place to become a unique feature wall.

Vaulted whitened ceilings along with contrasting dark framework pulls the eye up-wards. Black cabinets in the kitchen plus black seats around the table help to make a cohesive appearance.


Vaulted white ceilings and with contrasting black frame work draws the eye upwards, and black cabinetry in the kitchen and black chairs around the dining table help to create a cohesive look.

A little courtyard having a grassy plot and dangling planters sets apart the residing area from your master bedroom.


A small courtyard with a grassy patch and hanging planters separates the living area from the master bedroom in this renovated ambulance station.

In the master suite, a large windows lets the particular natural light within from the courtyard.


In this master bedroom, a large window lets the natural light in from the courtyard and provides views to the living areas.

The particular master in room bathroom continues to be kept lighting and well-ventilated with the use of big light grey tiles, along with a white shower. A small rack and bath towel rack have already been included in the type of the tiled walls.


This master ensuite bathroom has been kept light and airy with the use of large light gray tiles, and a white bath. A small shelf and towel rack have been included in the design of the tiled walls.

At the rear of the house, there’s a little self-contained one-bedroom unit along with it’s personal entry, which could also be obstructed off from the primary house, plus upstairs you will find additional rooms and an additional bathroom.


A section of these dark wood stairs has become a shelf along the wall.

Here’s a glance at the rear of the house, where you can view the door for that self-contained house.


This former St. John's ambulance station in Sydney, Australia, has been transformed in an urban home with vaulted ceilings and an open floor plan.

This particular renovated ambulance station happens to be listed available for purchase through Urbane.


Obtain the contemporist day-to-day email publication – register here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – Groundpiece

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *