This particular New Home Has A Huge Cantilevered Area That Weighs Over The Entrance


This Brand new House Includes a Large Cantilevered Section That will Hangs Within the Driveway | CONTEMPORIST

AR Design Studio have recently completed The Black House, a new house in Kent, England, for their clients, a retired engineer and Conran interior designer, who decided to move from a 15th century Tudor house and build a contemporary dream home in their garden.
Photography simply by Martin Gardner

AR Style Studio possess recently finished The Dark House, a brand new house within Kent, Britain, for their customers, a retired professional and inside designer, that decided to proceed from a fifteenth century Tudor house plus build a modern dream house.

AR Design Studio have recently completed The Black House, a new house in Kent, England, for their clients, a retired engineer and Conran interior designer, who decided to move from a 15th century Tudor house and build a contemporary dream home in their garden.
Pictures by Martin Gardner

The home has been developed so that it nearly appears to be suspended, and at a single end there is an almost twenty-4 foot (7. 3m) cantilevered section that will houses the particular dining room. Slipping glass doorways open to the balcony that will overlooks the particular manicured landscapes that encompass the house.


This modern house has been designed so that it almost appears to be floating, and at one end there's an almost 24 foot (7.3m) cantilevered section that houses the dining room. Sliding glass doors open to a balcony that overlooks the manicured gardens that surround the house.
Digital photography by Martin Gardner

On the opposite finish of the house will be the swimming pool that is connected to the home via a little bridge.


This modern house has a swimming pool that's connected to the house via a small bridge.
Digital photography by Martin Gardner

Previously mentioned, you can see how the interior areas of the home cover around a main courtyard that will provides year circular sheltered outdoor area.


From above, you can see that the interior spaces of this modern house wrap around a central courtyard that provides year round sheltered outdoor space.
Photography by Martin Gardner

Inside, the particular interiors are usually bright plus airy. On this formal dining area, 5 dark pendant lighting hang over wood desk and seats, while a substantial horizontal screen perfectly structures the garden.


In this modern and formal dining room, 5 black pendant lights hang above wood table and chairs, while a large horizontal window perfectly frames the garden.
Digital photography by Martin Gardner

Your kitchen and more informal dining region, which are situated in the cantilevered portion of the home, are full of natural light from your large slipping glass doorways and a skylight above your kitchen.


This kitchen and dining area, which are located in a cantilevered portion of this modern house, are filled with natural light from the large sliding glass doors and a skylight above the kitchen.
Photography by Martin Gardner

A second skylight has been set up in the restroom, creating a vivid strip associated with natural light that brightens in the neutral color scheme. A wall structure of decorative mirrors runs the size of the room and also a glass partition separates the particular wet locations from the remaining bathroom.


A skylight has been installed in this modern bathroom, creating a bright strip of natural light that brightens up the neutral color palette. A wall of mirrors runs the length of the room and a glass partition separates the wet areas from the rest of the bathroom.
Picture taking by Martin Gardner

The particular stairs that will lead to the upper parts of the house possess a monochrome look, with dark stairs encircled by white-colored walls.


The stairs that lead up to the upper sections of this modern house have a monochrome appearance, with black stairs surrounded by white walls.
Pictures by Martin Gardner

Have the contemporist everyday email publication – sign upward here

Social Media – Newsletter

Luminaire – July 2017 – Bocci

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *