This particular New Family house In Austin, Tx Lives One of the Trees


This Brand new Family Home In austin tx, Texas Lifestyles Among The Trees and shrubs | CONTEMPORIST

Matt Fajkus Architecture have designed this family home in Austin, Texas, that's filled with natural light throughout.

He Fajkus Structures have developed this family house in Austin, Tx, that’s full of natural light all through.

At the front of the house, a cement path encircled by gardening leads a person down to front side door. Left are the garages and drive, and to the perfect is the eating area plus media area.

At the front of this home, a concrete path surrounded by landscaping leads you down to the front door. To the left are the garages and driveway, and to the right is the dining area and media room.
Pictures by Charles Davis Cruz

In the back of the home, stairways lead right down to the grassy sloped garden,


This house in Texas has steps that lead down to a sloped yard. A retaining wall makes it possible to have a swimming pool at the same level as the living spaces.
Photography simply by Charles Davis Smith

Above the particular sloped garden and at the rear of the house, there are another smaller sized grass yard with landscape designs, as well as a swimming pool that appears out within the trees. There are also a protected outdoor patio region with pre-installed barbeque plus kitchen.


At the rear of this home, a small grass lawn is surrounded by landscaping, and there's a pool that looks out over the trees. There's also a covered outdoor patio area with built-in barbeque and kitchen.
Picture taking by Areas & Encounters Photography

From the veranda, the wood ceiling continues through to the inside of the home. The particular living room will be surrounded simply by windows, plus behind the particular living room could be the kitchen.


In this house, the wooden ceiling outside carries on through to the interior of the home. The living room is surrounded by glass, and behind the living room is the kitchen.
Digital photography by Charles Davis Jones

The particular mostly-all whitened kitchen is definitely broken up with a dark counter top on the isle and backsplash. The kitchen isle is huge enough in order to seat several people, well suited for entertaining.


This mostly-all white kitchen is broken up by a dark countertop on the island and backsplash. The kitchen island is large enough to seat multiple people, ideal for entertaining.
Pictures by Charles Davis Jones

Gentle wood floors has been utilized throughout the house.


Light wood flooring has been used throughout this home and contrasts the white walls.
Photography simply by Charles Davis Smith

In the eating area, a higher ceiling protected in wooden, large home windows, and big contemporary chandelier make the area feel spectacular.


In this dining area, a high ceiling covered in wood, large windows, and large contemporary chandelier make the space feel dramatic.
Photography simply by Charles Davis Smith

One of the home’s bedrooms includes a double slipping door, letting it be totally open to the particular backyard plus pool region.


This bedroom has a double sliding door, allowing it to be completely open to the backyard and pool area.
Photography simply by Charles Davis Smith

In the restroom, the colours have been held neutral, contributing to the light plus airy sensation of the home.


In this bathroom the colors have been kept neutral, adding to the light and airy feeling of the home.
Picture taking by Charles Davis Cruz

Obtain the contemporist everyday email e-zine – register here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – 1000 Karat

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *