This particular New Cement And Wooden Home Has been Built On the Steep Incline In Beverly Hills, Ca

This Brand new Concrete Plus Wood House Was Constructed On A Large Slope Within Beverly Hillsides, California | CONTEMPORIST

This Californian home makes the most of indoor/outdoor living.
Photography simply by PJ McMullan / Capturing LA

Situated on a large slope within Beverly Hillsides, California, is newly-built house designed by ROOM International.

Front side of the home includes a landscaped lawn, designed by Kathleen Ferguson, along with stairs resulting in the front route and a spot to park your vehicle. At night, your garden is lighted up with numerous lights, offering for some wonderful curb charm.

The front of the home has a landscaped yard, with stairs leading to the front path and a place to park your car. At night, the garden is lit up with many lights, providing for some nice curb appeal.
Pictures by PJ McMullan or Shooting UNA

Right behind the home the website is very high, so the platform had been built to offer space for the pool outdoor patio.

At the rear of this Californian home the site is very steep, so a platform was built to provide space for a pool deck.
Photography simply by PJ McMullan / Capturing LA

The garden features a pool with outside lounge places. At night, the particular swimming pool plus backyard are usually highlighted along with lighting, ideal for evening enjoyable.

This backyard features a swimming pool with outdoor lounge areas. At night, the swimming pool and backyard are highlighted with lighting, perfect for evening entertaining.
Photography simply by PJ McMullan / Capturing LA

The home has its own rooms that will open to the particular backyard, producing the space concept for indoor/outdoor living.

This Californian home has plenty of rooms that open to the backyard, perfect for an indoor/outdoor lifestyle.
Picture taking by PJ McMullan and Shooting UNA

Within, the residing area plus dining region share exactly the same space, having a large darkish fireplace encompass and layer drawing your own attention.

In this Californian home, the living area and dining area share the same space, with a large dark fireplace surround and mantle drawing your attention.
Digital photography by PJ McMullan and Shooting UNA

At the rear of the eating area could be the kitchen, having a centrally located isle and lots of storage space.

This kitchen has plenty of storage and a centrally located island, as well as access to the backyard through a sliding door.
Picture taking by PJ McMullan or Shooting UNA

Variations of wooden have been utilized through the house, like the wood partitions they have got used to assist define the particular hallway.

Wooden partitions help to define the hallway in this home.
Picture taking by PJ McMullan and Shooting UNA

Within the bedroom, the particular wood proceeds with the wall space and home furniture. The bedroom leads to to the back garden and big clerestory home windows let lots of light within.

This bedroom opens up to the backyard and large clerestory windows let plenty of light in.
Photography simply by PJ McMullan / Capturing LA

In the restroom, there’s a sizable walk-in bath, a long pride with dual sinks as well as a standalone bath tub, that simply happens to possess a view from the garden outdoors through the big floor-to-ceiling windows.

In this bathroom, there's a large walk-in shower, a long vanity with double sinks and a standalone bathtub, that just happens to have a view of the garden outside through the large floor-to-ceiling window.
Photography simply by PJ McMullan / Capturing LA

This house is currently detailed for sale by means of Modern Residing LA, and you may view the list here.

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *