This particular House Within Thailand Is really a Balance Among Concrete Plus Glass


This Home In Asia Is A Stability Between Cement And Cup | CONTEMPORIST

Designed by IDIN Architects, this home in Nakhon Ratchasima, Thailand, was inspired by the home owner's lifestyle and sense of adventure.
Picture taking by Spaceshift Studio

Created by IDIN Designers, this house in Nakhon Ratchasima, Asia, was influenced by the house owner’s life-style and feeling of journey.

A small concrete wall defines the property line of this house, and a concrete path leads you to the entrance.
Digital photography by Spaceshift Studio

The design of the home was started by the concept of a kayak on the drinking water, and the method that the lake acts as a assistance for the kayak. With the home design, the particular living plus dining places act as an assistance for the top floor in which the bedrooms are usually.


Designed by IDIN Architects, this home in Nakhon Ratchasima, Thailand, was inspired by the home owner's lifestyle and sense of adventure.
Photography simply by Spaceshift Recording studio

The particular cantilevered higher floor of the house is also the reflection to be adventurous.


This concrete home in Thailand has an upper floor that's cantilevered.
Pictures by Spaceshift Studio

At the rear of the house, a walls of wooden shutters offers privacy plus protection from the sun and rain.


At the rear of this home, a wall of wooden shutters provides privacy and protection from the elements.
Photography simply by Spaceshift Recording studio

Within the stone plus concrete wall structure, there’s the wood doorway to give you entry to the property behind the home.


The stone and concrete fence is broken up by a wooden door that provides access to the field behind the house.
Photography simply by Spaceshift Business

Within, wood shutters plus ceiling ease the mostly-concrete interior.


Wood and brightly colored furniture soften up the interior of this concrete home.
Pictures by Spaceshift Studio

Wood is used in the particular dining region with the desk and chair.


A large wooden dining table and chairs warm up the mostly-concrete interior of this home.
Photography simply by Spaceshift Facility

Suspended concrete stairways take you to definitely the upper flooring of the home.


Floating concrete stairs take you to the upper floor of this Thai home.
Picture taking by Spaceshift Studio

Upstairs, the particular master bedroom offers views associated with farmland with the floor-to-ceiling home windows.


Large floor-to-ceiling windows provide plenty of light to this bedroom.
Photography simply by Spaceshift Business

Within the master restroom, a letterbox window provides glimpse from the outdoors plus wood wooden shutters provide personal privacy but also allow fresh air via.


In this master bathroom, a letterbox window gives a glimpse of the outdoors and wooden shutters provide privacy but also let fresh air through.
Photography simply by Spaceshift Studio room

Within another bed room, a small office at home has been integrated beside the mattress.


In this bedroom, the bed has been pulled away from the wall to make a walkway to the small home office.
Photography simply by Spaceshift Facilities

Within the second bathing room, concrete continues to be combined with wooden and stone for an earthy look.


Concrete has been combined with wood and stone for an earthy look in this bathroom.
Digital photography by Spaceshift Studio

Back outdoors, the home also offers a roof patio which allows you to consume the watch of the treetops.


This home in Thailand has a rooftop patio that overlooks the trees.
Photography simply by Spaceshift Studio room

Have the contemporist day-to-day email e-zine – register here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – 1000 Karat

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *