This particular House Was created With Room For Mom and dad To Relax plus Kids To get Fun


This Home Was Designed Along with Space With regard to Parents To unwind and Children To Have Enjoyable | CONTEMPORIST

Designed for a family, this home has been split up into 2 areas, the main first floor allows the adults to enjoy peace and quiet, while the kids can enjoy their own space upstairs. At the back of the home, there's an outdoor patio with a water feature.
Picture taking by Marcin Ratajczak

Architecture and design firm mode: lina studio have recently completed this house in Poznan, Poland, that is a modern interpretation of the more traditional Shine style home.

Designed for children, the home continues to be split up straight into 2 places, the main 1st floor enables the grown ups to enjoy tranquility, while the children can enjoy their very own space upper level. At the back of the house, there’s a backyard patio having a water feature.

Designed for a family, this home has been split up into 2 areas, the main first floor allows the adults to enjoy peace and quiet, while the kids can enjoy their own space upstairs. At the back of the home, there's an outdoor patio with a water feature.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Within, the admittance hallway comes with an unexpected shock, embedded inside the concrete wall structure of the home plus displayed at the rear of glass is red competition car.


Inside this home, the entry hallway has an unexpected surprise. Embedded within the concrete wall of the home and displayed behind glass is a little red race car.
Picture taking by Marcin Ratajczak

Further over the hall may be the dining room, along with access to your garden and a wooden feature walls.


This dining room has a wooden feature wall and access to the backyard.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Close to the dining area is the cooking area. A long cement and wooden island offers ample area for seats and a lot of prep space.


In this contemporary kitchen, a long concrete and wood island has ample room for seating and plenty of prep space. Large glass sliding doors give the kitchen access to the backyard.
Photography by Marcin Ratajczak

On the far side of the main floor is the family room that leads to to the garden via big sliding cup doors. Over the family room, there’s the mezzanine along with small reading/library area.


This large open-plan living room opens up to the backyard via large sliding glass doors. Above the living room, there's a mezzanine with small reading/library area.
Pictures by Marcin Ratajczak

Heading upper level, there are cut outs in the wall structure that behave as internal home windows so you can view the floor beneath.


This hallway has a cut-out in the wall with a safety barrier so you can see the floor below.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Simply off the hall is the reading/library area along with wood racks and coordinating desk.


This home has a mezzanine library/reading area that overlooks the floor below and has views of the garden.
Digital photography by Marcin Ratajczak

Here’s a glance at the kids bed room, with every bed featuring its own small house.


This kids bedroom has each bed enclosed within its own little house.
Digital photography by Marcin Ratajczak

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – SideWall

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *