This particular House Was created With Area For Moms and dads To Relax plus Kids To get Fun


This Home Was Designed Along with Space To get Parents To unwind and Children To Have Enjoyable | CONTEMPORIST

Designed for a family, this home has been split up into 2 areas, the main first floor allows the adults to enjoy peace and quiet, while the kids can enjoy their own space upstairs. At the back of the home, there's an outdoor patio with a water feature.
Pictures by Marcin Ratajczak

Structures and style firm setting: lina studio have recently finished this house in Poznan, Poland, that is a modern interpretation of the more traditional Shine style home.

Designed for children, the home continues to be split up in to 2 places, the main initial floor enables the grown ups to enjoy tranquility, while the children can enjoy their very own space upper level. At the back of the house, there’s a backyard patio using a water feature.

Designed for a family, this home has been split up into 2 areas, the main first floor allows the adults to enjoy peace and quiet, while the kids can enjoy their own space upstairs. At the back of the home, there's an outdoor patio with a water feature.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Within, the access hallway comes with an unexpected shock, embedded inside the concrete wall structure of the home plus displayed at the rear of glass is red competition car.


Inside this home, the entry hallway has an unexpected surprise. Embedded within the concrete wall of the home and displayed behind glass is a little red race car.
Digital photography by Marcin Ratajczak

Further throughout the hall may be the dining room, along with access to your garden and a wooden feature walls.


This dining room has a wooden feature wall and access to the backyard.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Alongside the dining area is the cooking area. A long cement and wooden island provides ample area for seats and lots of prep room.


In this contemporary kitchen, a long concrete and wood island has ample room for seating and plenty of prep space. Large glass sliding doors give the kitchen access to the backyard.
Photography simply by Marcin Ratajczak

On the other hand of the major floor could be the living room that will opens up towards the backyard through large slipping glass doorways. Above the particular living room, there is a mezzanine with little reading/library region.


This large open-plan living room opens up to the backyard via large sliding glass doors. Above the living room, there's a mezzanine with small reading/library area.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Proceeding upstairs, you will find cut-outs within the wall that will act as inner windows so that you can see the flooring below.


This hallway has a cut-out in the wall with a safety barrier so you can see the floor below.
Picture taking by Marcin Ratajczak

Just from the hallway could be the reading/library region with wooden shelves plus matching table.


This home has a mezzanine library/reading area that overlooks the floor below and has views of the garden.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Here is a look at the children bedroom, along with each mattress having its very own little home.


This kids bedroom has each bed enclosed within its own little house.
Photography simply by Marcin Ratajczak

Obtain the contemporist day-to-day email e-newsletter – register here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – 1000 Karat

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *