This particular house for the family has been built close to a private lagoon in britain


This home for a household was constructed next to the secluded lagoon in England | CONTEMPORIST

This new modern house covered in wood shingles has pitched roofs, a separate boat shed, sits beside a secluded lagoon and can also be rented out for vacation rentals.

Platform 5 Architects have got designed this brand new family home within Norfolk, Britain, that changed an out-of-date bungalow.

The house, which has frequency roofs and also a separate motorboat shed, rests beside the secluded lagoon and is also leased out for holiday rentals through Backwater (also the name of the house).

This new modern house covered in wood shingles has pitched roofs, a separate boat shed, sits beside a secluded lagoon and can also be rented out for vacation rentals.

Upon getting close to the house, the particular boat lose is to the particular left as well as the main shingle-clad house would be to the right. Planters surround the particular ramp plus stairs resulting in the front doorway.


This modern house is covered in wood shingles, and planter boxes hide the ramp leading to the front door.

Within, the entrance hallway is usually home to a black, whitened and wooden spiral stairs.


This modern entry hallway is home to a black, white and wood spiral staircase.

A huge sliding barn door manuals you to the primary living region.


Large light grey wood barn doors have been used in this home to separate the various living and dining rooms.

Within the central portion of the home is the top kitchen plus dining region. The eating area includes a large built/in banquette combined with a wooden dining table.


In this open kitchen and dining area, there's a large built-in banquette that wraps around the corner and provides the perfect position for the wood dining table.

Just away from dining region is the back again deck having an outdoor living room and a boat dock.


This modern houses sits next to a lagoon and has an outdoor deck with a lounge and sun chairs, as well as a private boat dock.

Heading back within, the kitchen rests opposite the particular dining region, and has dark cabinets and also a large tropical isle with built/in open shelves.


This modern kitchen has matte black cabinets and a large island with built-in open shelving.

Alongside the kitchen plus dining region is the dual height living area. Large home windows follow the roofing line and supply ample sun light to the area.


In this double height modern living room, large windows follow the roof line and provide ample natural light to the room.

The particular living room provides 2 individual area, the particular relaxing living room with a sofa that appears towards the metal clad fire place, and a saved library at the rear of the fire place.


Tucked away behind this steel-clad fireplace with firewood storage is a small library.

The little library includes a built-in day time bed intended for relaxing as well as a desk to get work. At the rear of the fire place there are built/in shelves.


This small library (located behind a fireplace) has a built-in day bed for relaxing, a desk for work, and built-in bookshelves.

At the opposing end of the home is one of the rooms. it appears out on to the lagoon through the floor-to-ceiling windows.


This modern bedroom looks out onto the lagoon through the floor-to-ceiling windows.

In the restroom, large whitened tiles happen to be installed vertically adding to the particular sense associated with height within the room, plus a tall windows allows for sights when having.


In this modern bathroom, large white tiles have been installed vertically adding to the sense of height in the room, and a tall window allows for views when taking a bath. A wood vanity is topped with a white countertop, and concrete tiles have been used for the floor and bath surround.

Back again at the entry hallway, the particular spiral stairways lead to the second ground of the house exactly where there’s research, bedroom plus bathroom.


These spiral stairs have a color palette of black, white and wood.

At the top of the particular stairs can be another bedroom, on this occasion with a smaller window which can be enjoyed whenever sitting at the built-in counter seating.


This white modern bedroom has a small window that can be enjoyed when sitting on the built-in bench seating.

If you’re curious, here’s a glance at the floor program and design of the home.


This floor plan is for a modern house that sits next to a lagoon.

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – March 2017 – Houdini

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *