This particular Clubhouse Showcases Its Piles Of Curvaceous Levels


This Club Shows Off The Stacks Associated with Curvaceous Amounts | CONTEMPORIST

Architecture and interior design firm Chain 10 Urban Space Design, have designed the Green Places Community Clubhouse in the Annan District of Taiwan, that features a series of stacked, curved levels.
Pictures by Kuo-Min Lee

Structures and home design firm Chain 10 Urban Area Design, possess designed the Green Places Local community Clubhouse within the Annan Region of Taiwan, that features a number of stacked, curled levels.

Architecture and interior design firm Chain 10 Urban Space Design, have designed the Green Places Community Clubhouse in the Annan District of Taiwan, that features a series of stacked, curved levels.
Photography simply by Kuo-Min Shelter

The particular clubhouse can be surrounded with a landscaped fish pond, that can become seen from your swimming pool, situated on a different amount of the building.


This clubhouse is surrounded by a landscaped pond, that can also be seen from the swimming pool, located on a different level of the building.
Digital photography by Kuo-Min Lee

The design from the building is founded on patterns present in nature. From the inside, unobstructed sights of the close by hills could be enjoyed.


The design of this clubhouse is based on patterns found in nature and from inside, unobstructed views of the nearby hills can be enjoyed.
Picture taking by Kuo-Min Lee

Glass panels have been utilized along 1 side from the building, using the other aspect being strong, reducing the particular impact from the sunlight over the temperature from the interior.


Glass panels have been used along one side of this building, with the other side being solid, reducing the impact of the sunlight on the temperature of the interior.
Digital photography by Kuo-Min Lee

Each flooring of the club has been built with its own exclusive look, using the aim to provide the community’s inhabitants a feeling associated with belonging plus happiness.


Each floor of this clubhouse has been designed with its own distinctive look, with the aim to give the community's residents a feeling of belonging and happiness.
Digital photography by Kuo-Min Lee

Spiraling cement stairs cause you to the various flooring of the club.


Spiraling concrete stairs lead you to the various floors of this clubhouse.
Photography simply by Kuo-Min Shelter

Through the various areas within the club, materials such as wood plus concrete have already been paired with dramatic lighting plus natural components to create a modern interior.


Throughout the various spaces of this clubhouse, materials like wood and concrete have been paired with dramatic lighting and natural elements to create a contemporary interior.
Picture taking by Kuo-Min Lee

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – Groundpiece

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *