The View House By Aaron Neubert Architects


The View House By Aaron Neubert Architects | CONTEMPORIST

ANX (Aaron Neubert Architects, Inc.) have designed a new house that sits on a hill in the Bel-Air neighborhood of Los Angeles, California. #ContemporaryHouse #Architecture

ANX (Aaron Neubert Architects, Inc. ) have designed a new contemporary house that sits on a hill in the Bel-Air neighborhood of Los Angeles, California.

ANX (Aaron Neubert Architects, Inc.) have designed a new house that sits on a hill in the Bel-Air neighborhood of Los Angeles, California. #ContemporaryHouse #Architecture

Stepping inside, there’s a minimally furnished living room with a pony wall that separates the living space from the kitchen.


This minimally furnished living room with a pony wall that separates the living space from the kitchen. #LivingRoom #PonyWall

In the expansive kitchen, there’s a large island centrally located in the U-shaped kitchen, while windows above the sink and a skylight add natural light to the space.


In this modern and expansive kitchen, there's a large island centrally located in the U-shaped kitchen, while windows above the sink and a skylight add natural light to the space. #KitchenDesign #KitchenIsland

Next to the kitchen is the dining room with a glass dining table and bench seating, and large windows provide a view of the landscaped backyard.


This contemporary dining room is furnished with a glass dining table and bench seating, while large windows provide a view of the landscaped backyard. #DiningRoom #Windows

Outside, there’s a landscaped patio with various concrete blocks that create a variety of sitting options, and an outdoor fireplace.


This modern house has a landscaped patio with various concrete blocks that create a variety of sitting options, and an outdoor fireplace. #ModernLandscaping #OutdoorFireplace

Back inside, there’s a library with walls filled with open shelving and windows that look out to the neighborhood.


This modern home library has walls filled with open shelving and windows that look out to the neighborhood. #ModernLibrary #HomeLibrary #Shelving

In the master bedroom, a wood accent wall and wood flooring add a natural touch to the all wall white room.


In this contemporary master bedroom, a wood accent wall and wood flooring add a natural touch to the all wall white room. #MasterBedroom #WoodAccentWall

In the bathroom, a black vanity is topped with a white countertop that matches the walls, ceiling and bath.


In this modern and minimal bathroom, a black vanity is topped with a white countertop that matches the walls, ceiling and bath. #Bathroom #ModernBathroom
Photography by Brian Thomas Jones and Matt Ellis | Architect: ANX / Aaron Neubert Architects | Project Team: Aaron Neubert (Principal), David Chong, Jeremy Limsenben, Andranik Ognayan, Lusine Madarian | Structural Engineer: SAP Engineering | General Contractor: da Krassel Hypogée | Millwork: Dan Taron and John Dunne

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter

Luminaire – February 2018 – Fritz Hansen PK25 Lounge Chair

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *