The strength Lane Home by CHORDstudio


The Power Street House simply by CHORDstudio | CONTEMPORIST

CHORDstudio have designed the renovation and extension of this heritage family home in Sydney, Australia, that includes a parent's retreat and additional storage.
Photography simply by David Yeow

CHORDstudio have got designed the particular renovation plus extension of the heritage family house in Questionnaire, Australia, which includes a parent’s escape and additional storage space.

From the front side of the home, you are able to barely view the extension, plus it still suits with the various other homes in the street.

CHORDstudio have designed the renovation and extension of this heritage family home in Sydney, Australia, that includes a parent's retreat and additional storage.
Picture taking by Jesse Yeow

From the back of the home, you can view how they additional an extension plus included an additional floor within the home.


This Australian home received a contemporary extension.
Pictures by Brian Yeow

Located on the additional side from the pool could be the new garage area that fits the extension around the home and offers plenty of storage space for the house owner’s big collection of outside sporting goods.


This modern wood-covered garage provides plenty of storage for the home owners large collection of outdoor sporting goods.
Pictures by Jesse Yeow

Heading back to the house, there are an outdoor eating space that is accessed from your combined kitchen area and dining area.


This combined kitchen and dining room open up to a balcony that overlooks the backyard.
Photography simply by David Yeow

Prior to heading upper level, there’s a little home office constructed into the hall.


This small home office is built into the entryway of this home.
Photography simply by David Yeow

The particular wood stairways, handrail, plus window frames split up white wall space and roof.


These wooden stairs, handrail and window frames break up white walls and ceiling.
Photography simply by David Yeow

On top of the stairways is the parent’s retreat, having a covered porch overlooking the particular backyard, as well as a small family room.


This parent's retreat has a covered balcony overlooking the backyard, and a small living room.
Photography simply by David Yeow

Simply off the family room is the bed room, that’s utilized through a big sliding doorway.


This bedroom has a large sliding door.
Photography simply by David Yeow

There is also a bathing room with darkish tile flooring and a stand alone shower, that is lit with a window.


This small bathroom has a standalone bathroom and is lit by a window.
Digital photography by Brian Yeow

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – November 2016 – Groundpiece

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *