The particular Facade Of those Townhouses Embraces Visitors Along with Cantilevered Planter Boxes


The Act Of These Townhouses Welcomes Website visitors With Cantilevered Planter Containers | CONTEMPORIST

Architecture firm Baan puripuri have recently completed this pair of 3 storey townhouses in a vibrant neighborhood of Bangkok Thailand.
Digital photography by Beverage Singnoi

Structures firm Baan puripuri possess recently finished this set of multi-storey townhouses in a lively neighborhood associated with Bangkok, Asia.

Architecture firm Baan puripuri have recently completed this pair of 3 storey townhouses in a vibrant neighborhood of Bangkok Thailand.
Pictures by Ale Singnoi

The act of the townhouses has problem windows, so the angled cement sections supply shade for your interior, along with visual curiosity from the road.


The facade of these townhouses have set back windows, so that the angled concrete sections provide shade for the interior, as well as visual interest from the street.
Photography simply by Beer Singnoi

Every townhouse also offers a large cantilevered planter package that stands apart and give a touch associated with nature towards the facade.


This modern townhouse has a large cantilevered planter box that stands out and add a touch of nature to the facade.
Picture taking by Beverage Singnoi

Stepping within, the entry foyer is really a transitional area between the exterior as well as the interior of the house.


Stepping inside this modern house, the entrance foyer is a transitional area between the exterior and the interior of the home.
Photography simply by Beer Singnoi

Within the living room, the particular double-height room has big windows that will look out on to the garden. The walls behind the particular couch provides built-in lights to break in the solid walls, as well as assisting to creating a unique atmosphere.


In this modern living room, the double-height space has large windows that look out onto the backyard. The wall behind the couch has built-in lighting to break up the solid wall, as well as helping to creating a unique atmosphere.
Digital photography by Ale Singnoi

Located from the living room is really a covered veranda.


This modern house has a covered outdoor patio that looks out onto the backyard.
Photography simply by Beer Singnoi

A little path links the outdoor to a bigger seating region with pre-installed wood benches and concealed lighting, that is surrounded simply by plants.


This small and modern backyard has a small path that connects the patio to a larger seating area with built-in wood benches and hidden lighting, that's surrounded by plants.
Pictures by Ale Singnoi

Back within, the kitchen provides light wooden cabinets, open up shelving as well as a mirrored backsplash. The kitchen stocks the room with all the dining table. Floor-to-ceiling windows go over the family room below.


This modern kitchen has light wood cabinets, open shelving and a mirrored backsplash. The kitchen shares the room with the dining table. Floor-to-ceiling windows look over the living room below.
Digital photography by Beverage Singnoi

Just from the kitchen are usually wood plus steel stairways that result in the upper flooring of the home.


These wood and steel stairs lead to the upper floors of this modern home.
Pictures by Beverage Singnoi

The master suite is full associated with light wooden and decorative mirrors. Small plant life add a contact of character to the space, and a built/in couch produces a place to loosen up and study a book.


This modern master bedroom is full of light wood and mirrors. Small plants add a touch of nature to the room, and a built-in couch creates a place to relax and read a book.
Picture taking by Beverage Singnoi

Beside the master suite is a huge walk-in wardrobe. The light wooden used in the bed room is also utilized in the wardrobe to create open up shelves and storage. In the center of the particular closet is definitely an accessories isle and a good upholstered counter.


This large walk-in closet has plenty of light wood open shelving as well as drawers for storage. In the center of the closet is an accessories island and an upholstered bench.
Photography simply by Beer Singnoi

Opposing the wardrobe is the learn bathroom. A sizable bath/shower space is surrounded behind the glass walls, and a big back lighted mirror the actual bathroom really feel even bigger.


In this master bathroom, a large bath/shower room is enclosed behind a glass wall, and a large back lit mirror makes the bathroom feel even larger.
Photography simply by Beer Singnoi

Have the contemporist every day email e-zine – register here

Social Media – Newsletter

Luminaire – April 2017 – Fritz_Hansen

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *