The Painting Facilities Was Designed For your Backyard Of the Dutch Family’s Home


A Ar2rk Studio Was created For The Yard Of This Nederlander Family’;s House | CONTEMPORIST

Architecture firm Open Kaart worked together with their clients to transform and old shed into a private and modern painting studio in the backyard of their house in Woerden, The Netherlands.
Picture taking by Rufus sobre Vries

Structures firm Open up Kaart proved helpful together with their particular clients in order to transform plus old get rid of into a personal and contemporary painting recording studio in the garden of their home in Woerden, The Netherlands.

The particular backyard located an unattractive shed, current assistance of the house owners, the particular architects could come up with a style that would fit their customers requirements, with all the youngest child of the customer making a type of the primary draft. When making the facilities, the option of growing the facility later on having a bathroom has been taken into account.

Architecture firm Open Kaart worked together with their clients to transform and old shed into a private and modern painting studio in the backyard of their house in Woerden, The Netherlands.
Photography by Rufus de Vries

Your decision was designed to renovate plus build on the top of existing lose, leaving the initial side walls once again of the get rid of. The roof has been replaced along with a light wooden volume has been added, generating an loft space within.


Architecture firm Open Kaart worked together with their clients to transform and old shed into a private and modern painting studio in the backyard of their house in Woerden, The Netherlands.
Photography by Rufus de Vries

Having a limited spending budget, the half-stone masonry had been maintained, as well as the clients brother-in-law made a brand new stained cup window.


Architecture firm Open Kaart worked together with their clients to transform and old shed into a private and modern painting studio in the backyard of their house in Woerden, The Netherlands.
Digital photography by Rufus sobre Vries

The interior from the new ar2rk studio continues to be finished along with multiplex china with BROUGHT lights plus rails pertaining to paintings. The particular flooring is definitely heated as well as the studio is certainly all-electric plus energy efficient, as the new loft space is usually large sufficient to function since storage space so that as a space in order to retreat in order to.


Architecture firm Open Kaart worked together with their clients to transform and old shed into a private and modern painting studio in the backyard of their house in Woerden, The Netherlands.
Photography simply by Rufus sobre Vries

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – August 2017 – Pli

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *