The Cantilevered Bed room Protrudes Through the Front Of the New Home In Asia


A Cantilevered Bedroom Protrudes From The Front side Of This Brand new House Within Thailand | CONTEMPORIST

Lynk Architect have designed this 2-storey house with a cantilevered bedroom in the outskirts of Bangkok, Thailand.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

Lynk Builder have created this 2-storey house having a cantilevered bed room in the borders of Bangkok, Thailand, that will sits next to an existing home where the brand new owner’s mothers and fathers live.

Lynk Architect have designed this 2-storey house with a cantilevered bedroom in the outskirts of Bangkok, Thailand.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

The newest house was created as a small space with all necessary specifications for their contemporary lifestyles, along with low design and upkeep costs.


Lynk Architect have designed this 2-storey house with a cantilevered bedroom in the outskirts of Bangkok, Thailand.
Picture taking by Ketsiree Wongwan

Connecting the 2 houses are usually landscaped pathways at the front from the homes plus an outdoor family room.


This modern house in Thailand has landscaped paths connecting different areas of the home.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

Big windows plus sliding cup doors fill up the double-height interior along with plenty of sun light.


Large windows and sliding glass doors fill the double-height interior of this modern house with plenty of natural light.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

Within, the main ground is home to the particular living room, eating and cooking area. The family room is moored in the area by a big checkered carpet.


This modern house has a double-height ceiling in the living room, with the living room being anchored in the space by a large checkered rug.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

The particular dining room consists of a large wooden dining table along with 3 yellow-colored pendant lighting adding the pop associated with colour towards the space. Using this angle you can even see a glance of the discussed outdoor family room and the outdated house by means of another group of sliding cup doors.


This modern dining room is made up of a large wood dining table with 3 yellow pendant lights adding a pop of colour to the space.
Digital photography by Ketsiree Wongwan

Before going upstairs, here is a glance of the lobby that rests just within the front door, which has built-in storage space drawers with regard to hiding shoes and boots.


The foyer in this modern house has built-in storage drawers for hiding shoes.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

The particular stairs that will lead to the second degree of the home really are a combination of cement and wooden. The cement steps keep on to create a screen space for any floating cupboard, while the the particular wood stairways are somewhat sculptural within their design. Whenever heading upper level, you are furthermore able to look down upon the eating area plus kitchen.


These modern concrete and wood stairs lead to the second floor of this modern house. The concrete steps continue on to create a display space for a floating cabinet, while the the wood stairs are slightly sculptural in their design. When heading upstairs, you are also able to look down on the dining area and kitchen.
Picture taking by Ketsiree Wongwan

At the top of the particular stairs, there are an open hall that leads towards the bedrooms, whilst a skylight adds some natural light towards the stairway.


At the top of these concrete and wood stairs, there's an open hallway that leads to the bedrooms, while a skylight adds a touch of natural light to the stairway.
Picture taking by Ketsiree Wongwan

The upper ground of the home also offers a small outside living room, that may be accessed through either aspect.


The upper floor of this modern house has a small outdoor living room, that can be accessed from either side.
Photography simply by Ketsiree Wongwan

Have the contemporist day-to-day email publication – register here

Lynk Architect have designed this 2-storey modern house with a cantilevered bedroom, in the outskirts of Bangkok, Thailand, that sits beside an existing residence where the new owner’s parents live.

Social Media – Newsletter

Luminaire – April 2017 – Fritz_Hansen

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *