nh .jpg

Stacked Home By Naturehumaine


naturehumaine have made the Stacked Residence positioned in Montreal, Canada.

nh_090813_02

Description

This project was carried out in collaboration with the client who wished to construct his personal residence. The web site is situated in a back alley of Montréal’s Plateau neighborhood and the style reflects the patchwork of extensions and renovations typically located in Plateau alleyways. The constraints of the internet site named for a home that was built upwards versus outwards. 4 boxes clad in distinct materials are stacked 1 on best of the other. A void carved out of the center of the residence, provides daylight, ventilation, and private outside space.

Design: naturehumaine
Photo credit: Adrien Williams


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *