noa* Give Resort Seehof A soothing Contemporary Up-date


noa* Provide Hotel Seehof A Relaxing Modern Update | CONTEMPORIST

Hotel Seehof, a family-run hotel in Italy that sits next to a small natural lake, has been given a fresh and modern update by noa* – ne2rk of architecture. #ModernHotel #Italy #Vacation #ModernArchitecture

Resort Seehof, the family-run resort in Italia that rests next to a little natural river, has been provided a fresh up-date by noa* – ne2rk associated with architecture.

Hotel Seehof, a family-run hotel in Italy that sits next to a small natural lake, has been given a fresh and modern update by noa* – ne2rk of architecture. #ModernHotel #Italy #Vacation #ModernArchitecture

Included in the update 16 brand new suites in addition to a new swimming pool and health area had been added plus they are positioned to consider advantage of the particular lake sights.


Hotel Seehof, a family-run hotel in Italy that sits next to a small natural lake, has been given a fresh and modern update by noa* – ne2rk of architecture. #ModernHotel #Italy #Vacation #ModernArchitecture

Open up spaces plus wood information are found through the hotel, whilst areas such as the pool plus water sights can be seen in the buildings by means of large home windows that follow the top lines.


Hotel Seehof, a family-run hotel in Italy that sits next to a small natural lake, has been given a fresh and modern update by noa* – ne2rk of architecture. #ModernHotel #Italy #Vacation #ModernArchitecture

Inside, the particular warm wooden elements are usually clearly noticeable in the cafe dining room. Wooden slats protect the wall space and roof, and concealed lighting shows the design plus creates a calming atmosphere.


Wood slats cover the walls and ceiling in this modern hotel dining room, and hidden lighting highlights the design and creates a relaxing atmosphere. #ModernRestaurant #Wood #HotelDesign #HotelInterior

The new hot tub area includes a glass surrounded relaxation area with gentle curtains plus plenty of community hall chairs arranged to look away the home windows.


This modern hotel in Italy has a spa area with a glass enclosed relaxation room with soft curtains and plenty of lounge chairs lined up to look out the windows. #ModernHotel #HotelDesign #InteriorDesign

Other locations of the health center possess large home windows with sights of the trees and shrubs and tiered levels were used to make different seats areas, whilst in the sauna a lot more windows provide people an association to character. There’s the darker area with personal lounges which can be closed away from with drapes.


This modern hotel in Italy has a wellness center where large windows provide views of the trees and tiered levels have been used to create different seating areas, while in the sauna more windows give people a connection to nature. There's also a darker room with private lounges that can be closed off with curtains. #WellnessCenter #HotelDesign #SpaDesign

The particular updated areas have personal balconies that will look out on to the river, while the area interior is definitely open program, like this one, in which a simple lay and pride separate the bed room area through the bathroom. Custom made cabinetry continues to be designed to home the television plus display books.


This modern hotel room has a simple lounge and vanity that separates the bedroom area from the bathroom. Custom cabinetry has been designed to house the television and display books. #ModernHotelRoom #HotelRoomDesign #HexagonalTiles

In one more room, a substantial curved headboard hides the restroom vanity, and also a wood partition creates a individual space for your small seated area. The restroom is specified by the utilized of hexagonal tiles along with a freestanding bath tub has been placed to take benefit of the river views.


In this modern hotel room, a large curved headboard hides the bathroom vanity, and a wood partition creates a separate space for the small sitting area. The bathroom is designated by the used of hexagonal tiles and a freestanding bathtub has been positioned to take advantage of the lake views. #HotelDesign #HotelRoom #ModernHotel

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – October 2017 – Flexform Helen

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *