Migdal Architects layout a house following to a golf course in Mexico


Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

Migdal Arquitectos have created a residence that overlooks a golf course in Huixquilucan, Mexico.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

The backyard of the home has a grassy area, as well as an outside dining area, and fountain.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

Inside, all rooms in the property have large expansive views from their floor-to-ceiling windows.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo
Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

The lounge area shares an open floor plan with the dining region.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

Hidden lighting on the walls adds a dramatic touch at evening.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

A massive 14 seat dining table fills the dining area.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

An indoor pathway is flooded with natural light due to the transparent glass skylights suspended in the roof.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

Louvered panels break up the direct sunlight.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

The library with floor-to ceiling shelving, also doubles as a tv space and residence workplace.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo
Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

The vanities in the bathroom are on opposing walls offering every single man or woman a spacious countertop region.

Country Club Residence by Migdal Arquitectos
Photography by Rafael Gamo

Get the contemporist day-to-day email newsletter – signal up right here


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *