Luigi Rosselli Designers Design A brand new Concrete House In Questionnaire


Luigi Rosselli Architects Style A New Cement Home Within Sydney | CONTEMPORIST

Luigi Rosselli Architects have designed a new house built above an existing garage and sandstone retaining wall in a suburb of Sydney Australia. #ModernHouse #ConcreteHouse
Photography © Prue Roscoe

Luigi Rosselli Architects have got designed a brand new house constructed above an existing garage plus sandstone keeping wall, inside a suburb associated with Sydney Quotes.

Off-white concrete used in the particular concrete structures gives the home a light look, while COMPUTER NUMERICAL CONTROL routed sea plywood shutters provide shade or even wind security.

Off-white cement used in the concrete architecture gives this modern house a light appearance, while CNC routed marine plywood shutters provide shade or wind protection. #ConcreteHouse #ModernShutters
Best Photo © Prue Roscoe | Bottom photos © Edward Birch

Upgrading from the garage area is the reduced floor of the home, that has a teenager’s area using a rumpus space and protected terrace.


This modern concrete house has a small covered terrace that's positioned to take advantage of the ocean views. #Terrace
Picture taking © Prue Roscoe

Following the stairways from the teenager’s space, a person reach a plan living area, with the dining area at the top of the particular stairs. The particular dining region is moored in the area by the use of a good ‘Oracle’ necklace by Captain christopher Boots.


This modern dining area in an open plan living/dining/kitchen area, is anchored in the space by the use of an ‘Oracle’ pendant by Christopher Boots. #ModernDiningRoom #Stairs
Pictures © Prue Roscoe

Next to the particular dining room is really a Roscharch Blotch fireplace, that is located on the inside in the open strategy living ground, as with the standard northern Western ‘Stube’. The freeform fireplace, using a gas burning is placed into a brickwork base plus finished having a Rockcote provide, is the pivoting point in the intersection from the dining room, TELEVISION room plus kitchen.


This modern freeform fireplace, with a gas burner is inserted into a masonry base and finished with a Rockcote render, is the pivoting point at the intersection of the dining room, TV room and kitchen. #Fireplace #ModernFireplace
Digital photography © Prue Roscoe

In the kitchen, lighting blue cabinets by Building Along with Options continues to be combined with the reconstituted rock benchtop plus an isle covered along with vertical wooden pieces.


In this modern kitchen, light blue cabinetry by Building With Options has been combined with a reconstituted stone benchtop and an island covered with vertical wood pieces. #ModernKitchen
Pictures © Prue Roscoe

Here’s a glance at the patio and family room. The wooden shutters on the patio form personal screens whenever viewed through the street yet are see-through when the residents look to the outside towards the look at. Inside, the particular living room offers exposed roof joists which have been braced with traditional criss-cross brackets.


This modern house has a terrace for outdoor dining that's located just off the living room. #Balcony #Terrace #LivinRoom
Photography © Prue Roscoe

With the bathrooms, the top part of the wall structure is protected in decorative mirrors, making the particular sunlight from your window reveal around the mainly white plus black indoor.


In this contemporary bathroom, the upper part of one wall is covered in mirrors, making the sunlight from the window reflect around the mostly white and black interior. #Bathroom #BlackAndWhite
Photography © Prue Roscoe

Within another restroom, green cent tiles are already used to make an emphasize wall at the rear of the high mirrors plus vanity.


In this modern bathroom, green penny tiles have been used to create an accent wall behind the tall mirrors and vanity. #PennyTiles #TileAccent #Bathroom
Picture taking © Prue Roscoe | Design Builder: Luigi Rosselli, Project Builder: Raffaello Rosselli, Assisting Designers: Gianfranco Panza, Sean Manley | Indoor Designer: Raffaello Rosselli as well as the Client | Builder: Creating With Choices Pty Limited | Structural Consultant: Rooney & L8rs Pty Limited | Joiner: BWO Fitout and Indoor

Obtain the contemporist everyday email publication – sign upward here

Social Media – Newsletter

Luminaire – March 2018 – Agio Sofa

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *