JUST BEFORE & RIGHT AFTER – Hillside Mid-Century Simply by SHED Structures & Style


BEFORE & AFTER : Hillside Mid-Century By GET RID OF Architecture & Design | CONTEMPORIST

SHED Architecture & Design together with interior designer Jennie Gruss, have given a 1957 architect-designed mid-century home a fresh update for a young family in Seattle, Washington. #MidCenturyRemodel
Photography simply by SHED plus Rafael Soldi

SHED Structures & Style, together with inner surface designer Jennie Gruss, have provided a 1957 architect-designed mid-century home a brand new update for a young loved ones in Seattle, Washington.

SHED Architecture & Design together with interior designer Jennie Gruss, have given a 1957 architect-designed mid-century home a fresh update for a young family in Seattle, Washington. #MidCenturyRemodel
Photography simply by SHED

A dark front door embraces you to the house, that features the wood roof and uncovered beams.


A black front door welcomes you to the home, that features a wood ceiling and exposed beams. #BlackFrontDoor
Pictures by Rafael Soldi

The original eco-friendly slate ground in the front entrance and the authentic hardwood flooring in the family room and dining area have been held, however the floors in other areas has most been changed.

In the family room, a shelves unit wraps around the back again of the sofa, providing a splitting up in the open strategy living/dining area, and at the same time frame, creating a screen space to get a record selection.


In this updated mid-century modern living room, a shelving unit wraps around the back of the couch, providing a separation in the open plan living/dining room, and at the same time, creating a display space for a record collection. #Shelving #LivingRoom #Couch
Photography simply by Rafael Soldi

Over the opposite part of the area is the eating area that is defined by using a large carpet and a chandelier.


This mid-century modern interior has a dining area that's defined by the use of a large rug and a chandelier. #DiningRoom #MidCenturyModern
Photography simply by Rafael Soldi

Here is a look at the actual kitchen utilized to look like.


BEFORE PHOTOS - This mid-century modern kitchen got a fresh update. #BeforePhotos #KitchenRemodel
Picture taking by GET RID OF

Plus here’s the actual kitchen appears to be now. Lighting wood cupboards and counter tops have been combined with maroon laminate cupboards as the property owners wanted to put in a pop associated with color.


In this remodeled kitchen, kight wood cabinets and countertops have been paired with maroon laminate cabinets as the homeowners wanted to add a pop of color. #KitchenRemodel #WoodCabinets
Pictures by Rafael Soldi

The master bedroom, on the major floor of the home, was initially 2 rooms, however the developers transformed among the bedrooms to the master shower.


This mid-century modern bedroom features simple wood furniture and bedside wall lights. #MasterBedroom
Photography simply by Rafael Soldi

The particular master bathing room features whitened penny ceramic tiles, a suspended wood pride and a shower.


This modern master bathroom features white penny tiles, a floating wood vanity and an open shower. #MasterBathroom #PennyTiles #FloatingVanity
Best left plus bottom picture by Rafael Soldi, best right picture by Beech Tree Woodworks

Back again by the entry way, and there are a set of stairs that leads right down to the lower amount of the home, exactly where you’ll discover the garage, sleeping rooms, media space, laundry plus an office.


In this mid-century modern remodel, a black staircase leads down to the lower floor of the home. #BlackStairs
Pictures by Rafael Soldi

Downstairs, LOSE created a devoted mud area by the garage area using a wooden screen to split up the space from your entry, with no blocking any kind of light.


This modern mudroom has a wood bench, hooks and a screen that allows light through. #Mudroom
Pictures by GET RID OF

Within the media area, a big comfy blue sofa runs together with the large home windows.


In this media room, a big comfortable blue couch runs alongside the large windows. #MediaRoom #ExposedBlackBeams
Photography simply by Rafael Soldi

On the other hand of the garage area was a classic tool lose that’s at this point been changed into a space to have an endless swimming pool.


What was once an old tool shed has now been transformed into a space for an endless pool. #Pool #IndoorPool
Photography simply by Rafael Soldi | Interior Design: Jennie Gruss | Contractor: Ambrose Construction | Structural Professional: Todd Perbix | Cabinets: Beech Shrub Woodworks

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – March 2018 – Pli Side Table

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *