House In The Pinus radiata Forest Simply by Ramon Esteve


Architect Ramon Esteve has recently completed this modern house that sits on the outskirts of Madrid, Spain, in an area full of woodlands and pine trees.

Architect Ramon Esteve has completed this particular modern home that rests on the borders of This town, Spain, within an area filled with woodlands plus pine trees and shrubs.

Architect Ramon Esteve has recently completed this modern house that sits on the outskirts of Madrid, Spain, in an area full of woodlands and pine trees.

Natural condition and rock, wood plus visible concrete have been utilized throughout the type of the house.


Natural state and stone, wood and visible concrete have been used throughout the design of this modern house.

Stepping within, the family room with wooden flooring plus a concrete roof, has a smart fireplace as well as a wall associated with shelving along with highlighted areas to display individual items.


Stepping inside this modern house, the living room with wood flooring and a concrete ceiling, has a minimalist fireplace and a wall of shelving with highlighted sections to display personal items.

Just from the living room is really a covered outside living region that appears over the garden.


Located just off this modern living room is a covered outdoor living area that looks over the backyard.

In addition to the outdoor residing area, there are also a good alfresco eating area that will sits underneath a pergola.


This modern house in Spain has an alfresco dining area that sits beneath a pergola.

Through the backyard you are able to look as well as see how the home sits at the sloped great deal. The 3 flooring of the home are usually broken up directly into sleeping sectors on the reduce floor, the particular living locations on the major floor and also a home office on top of the house.


From the backyard you can look back and see how this modern house sits on the sloped lot. The 3 floors of the home are broken up into sleeping quarters on the lower floor, the living areas on the main floor and a home office on the top of the house.

Back within, the dining area is minimum with whitened table plus chairs, whilst a wooden wall slides available to reveal your kitchen behind this.


This dining room is minimal in its design with white table and chairs, while a wood wall slides open to reveal the kitchen behind it.

With the food prep, floor-to-ceiling home windows provide sufficient natural light, whilst a sq . kitchen isle creates lots of space meant for food preparation.


In this minimalist kitchen, floor-to-ceiling windows provide ample natural light, while a square kitchen island creates plenty of space for food preparation.

Stairs link all 3 floors of the house, and the lighted up handrail has been constructed into the walls.


Modern stairs connect all 3 floors of this home, and the lit up handrail has been built into the wall.

In this particular bedroom, the particular headboard includes a strip associated with lighting, whilst floor-to-ceiling doors and windows open up towards the backyard.


In this modern bedroom, the headboard has hidden lighting, while floor-to-ceiling windows and doors open up to the backyard.

In the restroom, the large dual sink suspended vanity plus mirror are usually backlit, making a calming atmosphere. There’s furthermore an outdoor bath which also offers hidden lights.


In this modern bathroom, the large double sink floating vanity and mirror are backlit, creating a calming ambiance. There's also an outdoor shower which also has hidden lighting.

On the top of the home there’s a space that’s been set up as your workplace that has sights of the around landscape.


On the top of this modern house there's a room that's been set up as an office that has views of the surrounding landscape.
Builder Ramón Esteve / Participating Architects Ould – Boscà, Estefanía Pérez, Jacobo Mompó, María Martí / Collaborators REE Tudi Soriano and Structures Prodein Ingeniería or Technical Builder Emilio Pérez

Obtain the contemporist every day email publication – sign upward here


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *