Hill House Simply by Studio Razavi Architecture


Mountain Home By Facility Razavi Structures | CONTEMPORIST

Studio Razavi Architecture have designed this recently completed house in the mountains of Manigod in France.
Pictures by Olivier Martin-Gambier

Studio room Razavi Structures have developed this lately completed home in the hills of Manigod in Italy.

Studio Razavi Architecture have designed this recently completed modern house in the mountains of Manigod in France.
Digital photography by Olivier Martin-Gambier

The home has been developed so that the garage area is available to the elements, though covered sufficient to provide defense in the much cooler months. On entering the house, there’s an area where you can hang up the phone your moist jackets plus muddy shoes or boots.


This modern mountain house has been designed so that the garage is open to the elements, yet still covered enough to provide protection in the cooler months. Upon entering the home, there's a room where you can hang up your wet jackets and muddy boots.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Wood stairways connect the different levels of the house, while walls sconces plus square home windows allow gentle to fill up the stairwell.


This modern mountain house has wood stairs that connect the various levels of the home, while wall sconces and square windows allow light to fill the stairwell.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Normally the particular bedrooms will be on a increased floor of the home, however this home, the rooms are located for the lower ranges.


This rustic modern bedroom features dark grey accent walls, a large wood closet and desk, and windows with mountain views.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Simple colour palettes associated with dark greyish accent wall space combined with wooden walls plus dark carpeting, keep all the bedrooms modern in style.


This rustic modern bedroom features dark grey accent walls, a custom wood headboard, and a square window with mountain views.
Photography by Olivier Martin-Gambier

In this bed room, built-in bunkbeds with storage space cabinets fill up one part of the area, while the window provides natural light.


In this rustic modern bedroom, built-in bunk beds with storage cabinets fill one side of the room, while a window adds natural light.
Digital photography by Olivier Martin-Gambier

The particular bathrooms in your home have a comparable color palette, nevertheless instead of coated grey wall space the designers used dark gray stone ceramic tiles. To allow the sunshine to travel through the entire bathrooms, cup partitions are actually used to individual the bath from the pride area.


In this rustic modern bathroom, wood walls and ceiling have been paired with stone tiles and a glass shower partition.
Digital photography by Olivier Martin-Gambier

Additional bathrooms in your home have a comparable look, producing continuity through the entire home.


In this rustic modern bathroom, wood walls and ceiling have been paired with stone tiles and a glass shower partition.
Pictures by Olivier Martin-Gambier

Going to the top ground of the home, you recognize that there is a vaulted ceiling, making a sense associated with height plus openness.


Heading to the top floor of this modern mountain home, you realize that there's a vaulted ceiling, creating a sense of height and openness.
Digital photography by Olivier Martin-Gambier

Towards the top of the stairways is the cooking area. Matte dark kitchen cupboards fill the particular wall plus follow the sloped roof series.


At the top of the stairs in this modern mountain house is the kitchen. Matte black kitchen cabinets fill the wall and follow the sloped roof line.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Just from the kitchen is really a covered porch with sights of the hills.


The covered balcony of this mountain house is the perfect place to enjoy the views.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Beside the kitchen area is the family room. A wall structure of home windows that furthermore follow the roofing line structures the attractive view, whilst a large dark fireplace could be lit to deliver warmth towards the home within the colder several weeks.


This rustic modern living room features a wall of windows that follow the roof line and frames the picturesque view, while a large black fireplace can be lit to provide warmth to the home in the colder months.
Photography by Olivier Martin-Gambier

Get the contemporist daily e-mail newsletter – sign up right here

Social Media – Newsletter

Luminaire – July 2017 – Papilio Shell

Social Media – Pinterest



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *